BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
MEDYA

Cesur Yürek 18. bölüm fragmanı

Cesur Yürek dizisi 18. yeni bölümüyle 23 Şubat 2017 Perşembe akşamı Show TV'de olacak. Cesur Yürek'in bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Cesur Yürek 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 23 Şubat 2017 Perşembe akşamı Show TV'de...

İstanbul’un balıkçı mahallelerinden birisinde, sıradan bir hayatı olan Ömer, askerden döndüğü zaman mahallesinde çok sıra dışı bir durumla karşılaşır. Mahallesindeki balıkçı teknelerini; uluslararası bağlantıları olan bir mafya grubu, insan, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı amacıyla kullanmaya başlamıştır. Kimi balıkçı arkadaşları para karşılığında, kimileri de şantaj ve zorla bu şebekeye çalışmaya zorlanmışlardır. Ömer’in en yakın dostu, sırdaşı ve aynı zamanda eniştesi olan Ali Ekber de bu şebekeye karşı çıkması sonucunda cezaevine düşmüştür. Ömer’in ailesine ait olan, tekne, ev ve balıkçı lokaline de aynı mafya ekibinin Mahalledeki uzantısı olan Murat tarafından el konulmuştur.

Ailesinin ve dostlarının sahip oldukları her şeyi ve itibarlarını kaybettiklerini gören Ömer, buna kayıtsız kalamaz. Ailesinin ve dostlarının çıkarı için bu mafya oluşumuna karşı savaş açmaya karar verir. Bu yolda yalnız değildir. Yıllar sonra mahalleye geri dönen, genç ve idealist avukat Berrin de Ömer’in bu yoldaki en büyük destekçisi olacaktır.

Bu mücadelede Ömer’i son derece zorlu düşmanlar beklemektedir. İnsan kaçakçılığı yapan Tatar Ahmet ve oğlu İskender, silah tüccarı Harbi ve uyuşturucu baronu Gevaşlı…

Ömer’le Berrin arasındaki yol arkadaşlığı zamanla aşka dönüşecektir. Bu aşka en büyük engel ise, Ömer’e tutkuyla bağlı olan Arzu’dur. Ciddi bir psikolojik rahatsızlığın pençesinde olan Arzu ve Ömer’in yokluğunda ailesine maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan babası, Ömer’in aşk ve vefa duygusu arasında kalmasına neden olacaktır.

Bölgemizde ve ülkemizde bu mafya örgütünün işbirliği yaptığı terör örgütleri ile mücadele için kurulan gizli bir istihbarat birimi ve o birimin komutanı Enver’in bir operasyon sırasında Ömer ile yolu kesişir ve Ömer cesareti ile Enver’in dikkatini çeker.

Ömer’in bu gözü pekliği Enver’in dikkatini çektiği gibi mafya dünyasının da ilgisini çekecektir. Ömer bir noktadan sonra şan, şöhret ve para ile vatan için kendini feda edecek bir isimsiz kahraman olmak arasında bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

Sitene Ekle