BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41
HABER /  MEDYA

Cesur ve Güzel'in finaline damga vuran kitap TT oldu

Cesur ve Güzel final bölümüyle ekranlara veda etti. Önceki geceye damga vuran final bölümünde diziye konuk olan ‘Leydi’ romanı Twitter’a da damga vurdu.

Abone ol

Hamile olan Sühan aylar boyunca yoğun bakımda kaldı, Cesur ise intikam için Rıza’nın peşindeydi. Sühan yaşayacak mı heyecanı devam ederken Cesur Rıza’dan intikam alırken ya öldürecek ya da ölecekti.

Heyecanın doruklarda olduğu anlarda, Sühan’ın en yakın arkaaşı Şirin ona 500 yıllık bir aşk hikayesini anlatan “Leydi” adlı romandan bölümler okuyordu. Sinan Biçici’nin yazdığı romanın kahramanı cesur şövalye, aşığı güzel Sophie’ye bir mektupla aşkını anlatıyordu. Onlar da tıpkı Cesur ve Sühan gibi belki kavuşamayacak, belki de bu mektup onların birbirlerine son sözleri olacaktı.

İşte tam da bu satırlar okunurken birden Sühan’ın bağlı olduğu cihazlarda hareketlenmeler oldu. Sühan yaşayacak mı ölecek mi derken mutlu haber büyük bir mucizeyle final dakikalarında geldi. Aylarca yoğun bakımda olan Sühan bebeğini doğurdu. Kötüler öldü, aşıklar kavuştu ve mutlu bir sonla bitti Cesur ve Güzel.

İşte o heyecanlı dakikalarda Sühan’a hayat veren roman “Leydi”, günümüzden 500 yıl öncesine uzanan büyülü bir aşk hikayesini anlatıyor. Roman ölümsüz bir aşk hikayesi anlatırken “Hiçbir aşk yarım kalmaz yüzyıllar sürse bile” diyor.

Senarist, Sinan Biçici’nin yazdığı roman Chiviyazıları Yayınları’ndan çıkmıştı.