BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  MAGAZİN

Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün yeni sezonda ekranlara geri dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisi Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor, Cesur ve Güzel hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol

Cesur ve Güzel başlıyor! Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün merakla beklenen yeni dizisi Cesur ve Güzel'in yayımlanan fotoğrafı heyecan yarattı.

Peki Cesur ve Güzel ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

KIVANÇ TATLITUĞ VE TUBA BÜYÜKÜSTÜN EKRANA GERİ DÖNÜYOR

Cesur ve Güzel için geri sayım başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün; Ay Yapım'ın merakla beklenen projesi Cesur ve Güzel ile ekranlara dönüyor.

Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği gizem dolu hikayelerle örülü dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren Cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek.

İŞTE CESUR VE GÜZEL'DEN İLK KARELER

Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün...

CESUR VE GÜZEL NE ZAMAN BAŞLAYACAK, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı yeni sezonun bomba projeleri arasında gösterilen Cesur ve Güzel'in Ekim ayında Star Tv ekranlarında başlaması bekleniyor.

CESUR VE GÜZEL'İN KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.