BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.489,62
HABER /  MEDYA

Cesur ve Güzel ne zaman başlıyor işte ilk fragman

Cesur ve Güzel ne zaman yayın hayatına başlayacak? Merakla beklenen başrollerini Tuğba Büyüksün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaşacağı, Cesur ve Güzel dizisinin ilk fragmanı yayınladı. Cesur ve Güzel izle ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol

Cesur ve Güzel ilk fragmanı izle yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde oynadığı Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Cesur ve Güzel'in ilk fragmanı yayınlandı. Dizi hangi kanalda yayınlanacak, ne zaman başlayacak?

Çekimleri yaklaşık iki hafta önce başlayan dizinin senaryosunu Ece Yörenç, yönetmenliğini Ali Bilgin üstlendi. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ geçmişinin izlerini süren cesur; Tuba Büyüküstün ise ünlü bir kozmetik markasının sahibi Sühan karakterleriyle ekrana gelecek. Dizi Kasım ayında başlayacak.

CESUR VE GÜZEL İLK FRAGMAN İZLE

CESUR VE GÜZEL'İN KONUSU NE?

Star TV'de yayınlanacak dizinin konusu şöyle: "Bir gün 'cesur' adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen 'Korludağ'ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli 'Sühan' çıkar. Bu sıra dışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkânsız bir aşka dönüşür."

CESUR VE GÜZEL HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Merakla beklenen başrollerini Tuba Büyüksün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un paylaştığı dizi Star TV'den yayınlanacak.