BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı ekrana geldi. Cesur ve Güzel yeni bölümü heyecanla beklenirken son bölümde yaşananlar izleyenleri ekrana kilitledi.

Abone ol

Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel son bölümü yine reyting sıralamasındaki yerini kaptırmadı. Cesur ve Güzel son bölümünde Sühan ile Cesur arasındaki yakınlaşma giderek artarken, Tahsin Korludağ zorluklarla savaşmaya devam etti. Peki Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

CESUR VE GÜZEL 15. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel son bölümünde Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır. Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır.

Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir. Sühan, Cesur’a gelen mektupta ne yazdığını öğrenmenin peşindeyken babasına karşı duyduğu şüpheler giderek güçlenir.

Rıfat’ın ona bıraktığı ipuçlarını takip eden Cesur, savcı engelini aşmaya çalışırken Tahsin Korludağ’ın ona karşı bir oyun daha kurar. Yaşanan kazanın etkileri giderek büyürken Cesur bir kez daha zor bir kararla yüz yüze kalır fakat bu sefer Tahsin Korludağ’ın hayatının iplerini elinde tutmaktadır.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI