BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,98
ALTIN 2.423,95

Cesaretimiz artıyor

Dış dünyada yapılacak faaliyetler, kişisel arzu ve hedeflerimiz öne çıkarken, zaman zaman bencil ve dürtüsel davranışlarda bulunmamız mümkün.

Bugün 12 Ocak. Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Balık burcundaki Ay sabah erken saatlerde boşlukta ilerleyecek. Hassas ve duyarlı olabileceğimiz bu saatlerde herhangi bir konuya odaklanmada zorlanabiliriz.

Ay 11:20’den itibaren Koç burcunda ilerlemeye başlayacak. Öğle saatlerinden itibaren daha hevesli ve cesur hissetmeye başlayabiliriz. Dış dünyada yapılacak faaliyetler, kişisel arzu ve hedeflerimiz öne çıkarken, zaman zaman bencil ve dürtüsel davranışlarda bulunmamız mümkün. İlişkilerde karşımızdaki kişilerin beklentilerini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Spor ve fiziksel aktiviteler için uygun bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde Ay, Mars ile birleşirken, Yay burcundaki Venüs ile üçgen açı yapacak. Hem kişisel ve hem sosyal ilişkilerde canlanma olabilir. Girişken  ve meraklı olacağımız bu saatlerde yeni kişilerle tanışabilir, süregelen ilişkilere de heyecan katacak deneyimlere yönelebiliriz.