BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
HABER /  GÜNCEL

Ceren Damar cinayetiyle ilgili skandal paylaşım! Savcılık hemen harekete geçti

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından korkunç bir şekilde öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar’ın ardından aynı üniversitede okuyan bir öğrencinin yaptığı paylaşım savcılığı harekete geçirdi.

Abone ol

ANKARA'da, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi öğrencisi Hasan İsmail H., kendisini kopya çekerken yakaladığı iddia edilen araştırma görevlisi Ceren Damar'ı önce bıçakladı ardından tabancayla vurdu. Ağır yaralanan Ceren Damar, sağlık ekiplerinin müdahalesine karşın kurtarılamadı. Polis, kaçan Hasan İsmail H.'yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Yaşanan bu korkunç olayın ardından aynı üniversitede öğrenci olan bir başka kişinin yaptığı paylaşım, savcılığı hemen harekete geçirdi. 

Üniversitede dehşet: Hukuk öğrencisi, araştırma görevlisini öldürdü!

"BU ÖRNEK HAREKET UMARIM SINAVLARIMIZA YANSIR": Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı açıklamada, “Çankaya Üniversitesi'nde Ceren Damar isimli öğretim görevlisinin öldürülmesi olayıyla ilgili ‘Bu örnek hareket umarım sınavlarımıza yansır. Herkese iyi çalışmalar’ şeklinde paylaşım yapan ve aynı üniversitede öğrenci olan M.B. isimli şahıs hakkında ‘suçu ve suçluyu övme’ suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca re’sen soruşturma başlatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.