BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Cep telefonu dayağı

Önce cep telefonu, sonra üvey anne kışkırtması. Adana'da kızların dramı.

Abone ol

Adana'da, ''cep telefonu ile görüştükleri'' gerekçesiyle babaları tarafından sopayla dövüldüklerini iddia eden 3 kız kardeş, ikinci kattaki evlerinden atlayarak kaçtı.

Anneleri tarafından hastaneye kaldırılan kızların şikayeti üzerine, baba gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde babaları Yahya Y. (47) ile yaşayan A.M.Y. (16), G.Ç.Y. (17) ve H.S.Y. (14), ikinci kattaki evlerinin pencerelerinden atlayarak, yaklaşık 10 yıl önce boşanan anneleri A.K'nin Onur Mahallesi'ndeki evine gitti.

Darp ve düşmeden dolayı vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler meydana gelen genç kızlar, anne A.K. tarafından Adana Numune Hastanesine kaldırıldı. A.M.Y, G.Ç.Y. ve H.S.Y, ''cep telefonuyla erkeklerle görüştükleri'' gerekçesiyle babalarından şiddet gördüklerini, babalarının kendilerine sürekli kötü davrandığını iddia etti.

Kız kardeşlerin şikayeti üzerine baba Yahya Y, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yahya Y'nin ikinci eşinin kışkırtmasıyla dayak olayının gerçekleştiğini savunan anne A.K,

''Herkes çocuklarına cep telefonu alır. Çocuklarımın babası da ellerinde cep telefonu görünce dövmüş. Zaten üvey annelerinin de etkisiyle babaları sürekli dövüyormuş. Bana söylemeye korkmuşlar. Son olarak da pencereden atlayarak kurtulmaya çalışmışlar'' dedi.