BIST 9.705
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.430,14
MEDYA

Cennet'in Gözyaşları 8. bölüm 2. fragmanı

Cennet'in Gözyaşları dizisi 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cennet'in Gözyaşları 8. yeni bölümüyle 12 Kasım 2017 Pazar akşamı ATV'de olacak. Cennet'in Gözyaşları'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

ATV ekranlarında yayınlanan Cennet'in Gözyaşları dizisinin merakla beklenen 8. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cennet'in Gözyaşları 8. bölümüyle 12 Kasım 2017 Pazar akşamı ATV'de yayınlanıcak.

Cennet’in Gözyaşları son bölümde Nilgün'ün ölümcül planı hiç umduğu gibi sonuçlanmaz. Arzu da Cennet'i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır çünkü Cennet'e bir şey olursa Suna tarafından gerçeklerin ortaya döküleceğini biliyordur. Sonunda zafere ulaşır. Arzu sorunlardan kurtulmuş ve az da olsa rahat nefes alacağını düşünürken bu defa Melisa'yı kaybedecek olmakla yüz yüze gelir... Cennet ise kurtulmuştur ama bu durum öyle kolay kapanacak değildir. Selim ve Orhan ayrı kollardan Cennet'i kimin kaçırdığını araştırırken beklenmedik bir şey olur. Cennet çok büyük bir sırra ulaşmak üzeredir. Artık tüm dengeler değişecektir... Özellikle de Selim ve Cennet arasındaki dengeler.

Sitene Ekle