BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Cengiz Sönmez Midpoint’in Hizmet Neferi

Bu hafta sizlerle herkesin buluşma noktası sloganıyla açılan Midpoint işletmelerinin genel koordinatörü Cengiz Sönmez’i buluşturmak istiyorum.

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle herkesin buluşma noktası sloganıyla açılan Midpoint işletmelerinin genel koordinatörü Cengiz Sönmez’i buluşturmak istiyorum.

Herkesin buluşma noktasında, herkese hizmeti kendisine şiar edinmiş ve tüm ekibini de bu yönde hizmete ve misafir memnuniyetine odaklamış bir isim.

  

“Ülkesini en çok seven, İşini en iyi yapandır” ilkesiyle vatan hizmeti olan askeri görevinden sonra, sanki görevini de vatan hizmeti gibi görüp gece gündüz, hafta içi hafta sonu demeden ekibinin en önünde giden ama en arkasını da en ileriyi de görebilen hizmet aşkıyla dolu bir ömrün imzasını yaptıklarıyla paylaştıklarıyla gösteren bir isim.

 Bu Kadarına da Pes Doğrusu

Cengiz Sönmez, çok çalışıyor. Hafta içi ofiste başlayan maraton daha sonrasında şube ziyaretleriyle devam ediyor. Cumartesi ya da Pazar eşiyle buluştuğu nokta yine bir Midpoint Şubesi, yani eşine işte vakit ayırıyor, bu kadarı da fazla diye düşünenlere de gece yarısı işletmelerden gelen acil durum telefonları cevap oluyor.

                                                                 

Her Adımı ve Çözümü İnsan Odaklı

Çalışanları, misafirleri, tedarikçi firmaları ile ilgili olarak insan odaklı derin hassasiyetiyle ben değil biz diyen, üzüntüyü sevinç yapmak için neyi varsa ortaya koyan bir isim. Güçlü yüreği, mütevazi kişiliğiyle ne kadar profesyonel olarak çalışsak da içimizde amatör bir ruhun olması gerektiğine inanıyorum diyerek çalışan ekibinin de manevi motivasyonun şart olduğuna inanarak motive ediyor.                

Midpoint’in Ekip Ruhu       

En çok çalışan ama en az yorulan

En çok bilgili ama en mütevazı

Hak yemeyen, hakkını yedirmeyen

Mevkii yükseldikçe küçülmesini bilen

Başarının şans değil, azimle, inatla, sabırla, titizlikle, bir ekip ruhuyla çalışmaktan geçtiğine inanan…

  

Küçük ayrıntılarda öğrenecek çok şey var.

Serviste gelişim ve mükemmeliyetin küçük ayrıntılarda olduğuna inanan, her Midpoint çalışanının afiyet olsun, var mı başka bir isteğiniz, arzunuz, öneriniz teşekkür ederim dediğinde bunu kalbiyle Türk misafirperverliğiyle söylemesini ekibine aşılayan, örnek ve önder bir isim.

Yazdığım kelimelerin mutlaka eksiği vardır ama o hep fazlasını yapmak için durmaksızın en iyisini yapacaktır. Midpoint işletmelerinin hizmet neferi, insan gibi insan Cengiz Sönmez’i ülkemizin hizmet sektörüne kazandırdığı artı değerler için canı gönülden kutluyorum.  

  

Zincire en son katılan İstanbul Etiler Midpoint ve diğer şubelerinin de başarılarının devamını diliyorum. Son dönemlerde İstanbul’da bulunduğum süreçlerde yapmış olduğum ziyaretlerde üstün hizmet anlayışıyla Trump Towers Alış Veriş Merkezinde örnek gösterilen Midpoint işletmesini ve ekibinin alış veriş merkezine kattığı artı değeri de sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim.

Cevaplar bazen nedenlerde saklıdır.

Tatil tadında kalın…