BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
HABER /  GÜNCEL

Cenaze aracında ölüye tecavüz! Aleyna iddiası doğruysa dehşet!

İSTANBUL'da yaşandığı iddia edilen cenaze aracında tecavüz olayı dehşete düşürdü. Kan donduran olay Aleyna G. isimli küçük kızın gömülme sürecinde yaşandı. Cenaze aracının şoförü cesedine tecavüz edip görüntülerini de videoya çekti.

Abone ol

İSTANBUL'da geçtiğimiz ay yaşandığı söylenen cenaze arabasındaki tecavüz olayı sapık tarafından görüntüler yayınlanınca ortaya çıktı. Sosyal medyanın gündemine oturan olayla ilgili Demet Akalın'dan ağır tepkiler geldi. Gerçekliği konusunda şüpheler olan olay ekrana da taşındı ve Beyaz TV'de Nihat Doğan ve Bircan İpek gündeme getirdi.

Sosyal medyada infial yaratan olay iddiaya göre şöyle: Aleyna G. isimli küçük kız geçtiğimiz ay talihsiz bir trafik kazasında yaşamını yitirdi. Ailesi de kazada yaralandığı ve hastanede tedavi altında olduğu için Aleyna G.'nin cenazesini defnetme görevini belediyeyle diğer akrabaları üstlendi. İddiaya göre cenaze aracının şoförü Harun Ç. mezarlığa gidilirken yolu karıştırdığını söyleyip farklı bir güzergaha saptı. Cenaze aracının arkasına geçen sapık şoför tabutu açıp küçük Aleyna'ya tecavüz etti. Korkunç olayı ortaya çıkaran ise sapığın Aleyna'ya tecavüz anını kameraya kaydedip bu görüntüleri de sosyal medyada yayınlaması oldu.

'Ölen genç kıza cenaze aracında tecavüz' haberi yalan çıktı!

ARKADAŞI İHBAR ETTİ

Cenaze aracının sapık şoförü Harun Ç., olaydan 17 gün sonra bir internet sitesine bu görüntüleri yükleyip arkadaşını da haberdar etti.  Tecavüzü öğrenince dehşete düşen arkadaşı olayı polise ihbar etti. Gözaltına alınan cenaze aracının sapık şoförü suçunu itiraf etti.

DEMET AKALIN İDAMINI İSTEDİ

Olayın gerçekliği konusunda kuşkular bulunurken haber sosyal medyada hızla yayıldı ve ekranlara da taşındı. Ünlü sanatçı Demet Akalın "Allah belanızı versin" diyerek bunu yapan kişinin idamını isteyen twitler attı.

ALLAH BELANI VERSİN

Cenazesi arasında tecavüz iddiası Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında da gündeme geldi. Skandal olay karşısında çok sinirlenen programın yorumcularından Bircan İpek, "Böyle bir şey olabilir mi ya. Allah belasını versin. Ölümüzü teslim edemiyoruz. Bir herif var, arabayı durdurup cenazeye tecavüz ediyor. Aklım almıyor" diye tepki gösterdi. Programın yorumcularından Nihat Doğan, oldukça sinirlenen Bircan İpek'i sakinleştirmeye çalıştı.