BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.412,83
HABER /  MAGAZİN

Cemile Bayraktar Tarkan'ı kızdırdı! Kemal Sunal için duygusal paylaşım

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar'ın Kemal Sunal için yaptığı olumsuz eleştirisine Megastar Tarkan da sessiz kalmadı. Megastar Tarkan, usta oyuncu Kemal Sunal'la ilgili sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı.

Abone ol

Türk sinemasının efsanesi Kemal Sunal'a yaptığı eleştiriyle gündeme oturan Cemile Bayraktar'a ünlü isimlerden tepki paylaşımları gelmeye devam ediyor.

Her geçen gün artan tepkiye Megastar Tarkan da eklendi. Kemal Sunal'ın siyah-beyaz fotoğrafını paylaşan Tarkan altına duygusal bir not düştü.

Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Türkiye'nin en değerli sanatçılarından olan Kemal Sunal'ın yaptığı filmler için "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" diyerek eleştirilerin odağında yer almıştı.

"BİZE DAYADIĞIN SIRTIN YERE GELMEZ"
Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar'ın Kemal Sunal için yaptığı olumsuz eleştirisine Megastar Tarkan da sessiz kalmadı. Tarkan usta sanatçı Kemal Sunal'ın fotoğrafını paylaşarak "Sen üzülme sevgili Kemal Sunal. Bize dayadığın o sırtın hiçbir zaman yere gelmez. Senin arkanda seni çok seven bir millet var. Adına ve sana olan sevgimize toz kondurmayız biz çünkü kalplerimizde bıraktığın sevgi dolu izleri unutmadık hiç. Sana edilen her kötü söz seni gönüllerimizde sadece daha da yüceltir, değerine değer katar o yüzden. Sen üzülme, rahat ol canımız Kemal Sunal..."
BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU
Tarkan'ın sosyal medya hesaplarından yaptığı Kemal Sunal paylaşımı, hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken Cemile Bayraktar için ise sert tepkiler gösterildi.

AYAR VERDİ
Cemile Bayraktar'ın Kemal Sunal'ın yaptığı filmlerle ilgili "Zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük" sözlerine kayıtsız kalamayan Tarkan'ın paylaşımı ''Cemile Bayraktar'a ayar verdi, Türkiye'nin değerine sahip çıktı'' dedirtti.

Cemile Bayraktar'dan olay yaratacak yeni Kemal Sunal paylaşımı

Cemile Bayraktar'dan olay yaratacak yeni Kemal Sunal paylaşımı

Gül Sunal'dan 'Üzülme Kemal' paylaşımı

Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan cevap