BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.427,71
HABER /  MAGAZİN

Cemil Özeren son yolculuğuna uğurlandı

Dün öğle saatlerinde hastanede hayatını kaybeden Ayna grubu solistlerinden Cemil Özeren son yolculuğuna uğurlandı

Abone ol

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden müzik gurubu Ayna'nın solisti Cemil Özeren, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları, Özeren'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

müzisyen-cemil-özeren-son-yolculuğuna-uğurlandi4.png

Özeren için Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı. Namaz için cami avlusunu dolduran kalabalık arasında Özeren'in yakınları, eski eşi Güliz Köse, oğlu Ali Ozan Özeren, sanatçı dostları Erhan Güleryüz, Hakan Peker, Atilla Taş, Destan Grubu'ndan Hakan, Yapımcı Erol Köse ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir gibi isimler katıldı. 

müzisyen-cemil-özeren-son-yolculuğuna-uğurlandi3.png

Öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namazından ardından imam cemaatten helallik istendi. Okunan duanın ardından Özeren'in cenazesi Büyükçekmece Mezarılığı'nda defnedildi. 

müzisyen-cemil-özeren-son-yolculuğuna-uğurlandi2.png

ERHAN GÜLERYÜZ, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Özeren'in müzisyen dostlarından Destan Grubu Solisti Hakan, sanat camiasının büyük bir ismini kaybettiğini belirterek tanısın tanımasın her kesimden insanın Cemil Özeren'i sevdiğini anlattı. Ölümü ve hastalık süreciyle ilgili başka konuları gündeme getirmek istemediğini de anlatan solist, "O bir müzik aşığıydı." dedi.

Şarkıcı Atilla Taş da, ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söylediği Özeren için rahmet dilediğini belirtti.

Ayna Grubu'nda beraber çalıştığı isimlerden biri olan Erhan Güleryüz de cenaze başında uzun süre gözyaşı döktü. Basın mensuplarının ısrarlı sorularını cevapsız bırakan Güleryüz, cenazeye gelen tanıdıklarına sarılarak uzun süre ağladı.

Yapımcı Erol Köse ise, Özeren'in hayattayken sağlık konusunda ihmalkar davrandığını ileri sürdü. Sanatçı'nın alkole bulaştığını ve hastaneye yatırıldığında oradan kaçtığını söyleyen Köse, "Onu bu noktaya getiren farklı sebepler de vardı. Grubun dağılması gibi. Ama sağlığına dikkat etmedi. Bir single yapmıştı. Önümüzdeki günlerde onun hatırasına çıkartacağız onu. Güzel, naif bir arkadaşımızdı. Maddiyata önem vermeyen birisiydi." dedi. Köse, Özeren ile ilgili bazı ailevi ve diğer konularla ilgili basında yer alan haberlerin doğru olmadığını da sözlerine ekledi.

müzisyen-cemil-özeren-son-yolculuğuna-uğurlandi1.png

25425.jpg

HAYATININ SON DÖNEMLERİ ÇOK ZOR GEÇTİ

Ayna grubun dağılmasından sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Cemil Özeren'in maddi sıkıntı içinde olduğu öğrenilmişti.Karaciğer sirozu hastalığına yakalanan ve kimsesi olmayan Özeren hastanede tek başına ölüm-kalım mücadelesi verdi.

Basında bu haberlerin duyulmasının ardından Erol Köse sanatçıya yardım elini uzatmıştı.

Ama Özeren hayatta kalma savaşını kaybetti ve bugün 12:15 civarlarında hayatını kaybetti.

cemil-özeren-fotoğraf.20121121132937.jpg