BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.429,78
HABER /  MAGAZİN

Cemil İpekçi inat uğruna şarkıcı oluyor

Ünlü modacı Cemil İpekçi, geçtiğimiz sene modaya el atan Süperstar Ajda Pekkan'a inat şarkıcı oluyor

Abone ol

Osmanlı motifli tasarımların ustası Cemil İpekçi, şarkıcı oluyor. Ajda Pekkan'ın geçtiğimiz yılmoda tasarımına el atması üzerine sinirlenip, "O halde ben demodayı bırakıp sahneye çıkayım, müziğe başlayayım" diyen ünlü modacı Cemil İpekçi, Süperstar'a inat dediğini yapıyor. Albüm çıkarmak için çalışmalara şimdiden başlayan Cemil İpekçi 6 şarkısının hazır olduğunu belirtti.

BİR ŞARKI DA SEZEN'DEN

Bugün gazetesinin haberine göre bir süredir ciddi bir hazırlık içinde olduğunu dile getiren Cemil İpekçi, "Şarkı söyleyeceğim için sesimi korumam lazım, ilk iş olarak sigarayı bıraktım. 6 şarkının okumalarına başladım. Sezen Aksu ve Şehrazat'tan da birer şarkı alacağım. O şarkıların tamamlanmasını bekliyorum" dedi.

HERKES İŞİNİ YAPSIN

Ajda Pekkan modacı olmaya karar verdiğini açıkladığında, Cemil İpekçi "Herkesin kendi işini yapması lazım. O halde ben de modacılığı bırakıp şarkıcı olacağım" ifadesini kullanmıştı.

HARÇLIĞINI SAHNEDEN ÇIKARMIŞ

Sahneye yabancı olmadığını söyleyen tasarımcı, "Belçika'da üniversitede okurken harçlığımı çıkarmak için kulüplerde şarkı söylüyordum" dedi.