BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Cemâlnur Sargut'tan Sevgililer Günü kitabı

Cemâlnur Sargut’un yeni kitabı “Ya Allah’ın Sevdikleri!” adlı eseri Nefes Yayınevi’nden çıktı.

Abone ol

Seven’in ve sevilenin hakikatinin anlatıldığı “Ya Allah’ın Sevdikleri!” 14 Şubat’ta Nefes Yayınevi okuyucuları ile buluşuyor.

Cemâlnur Sargut “Ya Allah’ın Sevdikleri!” adlı eserinde gönülleri Allah’tan işitip haber alan ve Allah’ın “Ya Benim Sevdiklerim” dediği ezelî, ebedî, diri büyük sultanları anlatmaktadır.

Sargut, bu eserinde “yaşayan Kur’an”lar olarak tanımladığı Allah’ın “Habîb’im” hitabının mazharı ve “Ben güzel ahlâkı tamamlamak üzere gönderildim.” hadîs-i şerîfinin hakîkati olan Hazreti Muhammed’in (s.a.s) Kevser gibi olan mânâsını devam ettiren temiz soyu ve O’nun gönül evindeki sevgililerin yaşantıları, ahlâkları ve hakîkatlerinden örnekler veriyor.

cemal.20150213154242.jpgSEVGİLİLER GÜNÜ PİYASADA OLACAK

Kitabın çıkış tarihinin Sevgililer Günü’ne gelmesi vesilesiyle mutasavvıf yazar Cemâlnur Sargut eserini şu sözleriyle özetliyor; “Biz de bugün için okuyucularımıza âcizane kendi idrakimiz ölçüsünde Peygamber’i, O’nun (s.a.s) sevgilileri olan Ehl-i Beyti, Hz. Fatma’yı, Hz. Hatice’yi ve Kur’an’da adı geçen tek hanımefendi olan ve kadınların en yücesi diye anılan Hz. Meryem’i anlatmaya çalıştık”.

OKUYUCU İÇSEL BİR YOLCULUK YAŞAYACAK

Okuyucu “Ya Allah’ın Sevdikleri!” adlı bu kitapta hamd makamının tecellîsi olan Hz. Peygamber’in sırlı hakîkati ve kulluğu ile ilgili bilgi edinmenin yanı sıra Cihâr-ı Yâr-ı Güzîn; Dört Halîfe’nin temsil ettiği mânâlar, yaşantıları, yöneticilikleri, öğütleri, hikmetli sözleri ile içsel bir yolculuk yaşayacak.