BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.416,03
HABER /  DÜNYA

Cemaatten Twitter'da Başbakan'a tepki

Başbakan Erdoğan'ın dün katıldığı bir programda dershanelerin kapanması ve cemaatle ilgili açıklamaları Twitter'da yankı uyandırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-ÖZEL İÇERİK- Dün akşam ATV ve A Haber'in ortak yaptığı yayında Başbakan Erdoğan, derhanelerin kapatılması konusuna son noktayı koydu. Cemaatle ilgili bazı açıklamalarda da bulunan Başbakan'ın sözlerine cemaat Twitter'dan cevap verdi. 

Başbakan'ın dershanelerin kapatılmasına yönelik açıklamaları karşısında Fethullah Gülen'in "Hiç durmadan yürüyeceksiniz" sözlerinden bir etiket oluşturanlar tepkilerini bu başlıkla dile getirdi. #HiçDurmadanYürüyeceksiniz etiketi kısa sürede Trend Topic listesinin başına oturdu.

İşte cemaatin Twitter'dan Başbakan'a verdiği cevaplardan bazıları: 

Asım Yıldırım ‏@asim_yildirim33 dk

Başbakan dün Hizmet Hareketini/Cemaati "karşı taraf" şeklinde tanımlayarak, bir kere daha ötekileştirdi. Yazık. #HiçDurmadanYürüyeceksiniz

harun yokuş ‏@YokuHarun51 dk

 

#HiçDurmadanYürüyeceksiniz 'Baş eğmeyiz edâniye dünya-yı dûn için, Allah'adır tevekkülümüz itimadımız.'

Osman Şimşek ‏@osimsek_herkul1 sa

Biz "karşı taraf" görmedik görmeyeceğiz, sessiz dostlarımızın vicdanlarının kanadığını da biliyoruz. Yerimizdeyiz #HiçDurmadanYürüyeceksiniz


Gönüllüler Hareketi ‏@GlenHareketi2 sa

#HiçDurmadanYürüyeceksiniz Bizler hayatımızı gelecek nesle ipotek etmişşiz . Kendimiz için yaşama istikametinde bir planımız olamaz.(M.F.G)

Ekrem Dumanlı ‏@Dumanlie8 sa

#HiçDurmadanYürüyeceksiniz #HiçDurmadanYürüyeceksiniz #HiçDurmadanYürüyeceksiniz pic.twitter.com/ODJE4umfKA

 

 

Ahmet Kurucan ‏@AKurucan3 sa

#HiçDurmadanYürüyeceksiniz Paydaşlarla görüşülecek diyordu Arınç. Sahi Başbakan kapatılacak açıklamasını görüşmeden önce mi yaptı sonra mı??

OSMAN ÇALIK ‏@Calikosman5 sa

#HiçDurmadanYürüyeceksiniz Başbakan müfredata göre değil de dersanelere göre soru hazırlandığını iddia etmiş, doğru değil bu.

Erhan BAŞYURT ‏@erhan_basyurt6 sa

YERYÜZÜ, en büyük imtihana hazırlanmak için bir DERSHANE'dir...Kazanmak için 'sabır ve salah ile yardım isteyip' #HiçDurmadanYürüyeceksiniz

Bulent Kenes ‏@bkenes7 sa

RT “@ahmetbozkus: Elhamdulillah.. Hüznümüz şahsi değil... #HiçDurmadanYürüyeceksiniz

Emre Uslu ‏@EmreUslu7 sa

İyi geceler Karşı Taraf. Unutmayın #HiçDurmadanYürüyeceksiniz