BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.440,70
HABER /  GÜNCEL

Cemaatten Mahçupyan'a iddialı yanıt!

Başbakan Davutoğlu'nun danışmanı Etyen Mahçupyan'ın cemaat hakkındaki iddialarını Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı yine yalanladı.

Abone ol

Akşam yazarı ve Başbakan Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın 23 Kasım 2014 Pazar günü kaleme aldığı “Nifak karşısında sukut edenlere” başlıklı yazısını sert bir dille yalanlayan ve iddiasını ispata davet eden Fethullah Gülen’in onursal Başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Mahçupyan’ı yine yalandı.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada “Dün sitemizden Etyen Mahçupyan’ı iddiasını ispata davet etmiştik. Ama o iddiasını ispatlayacağına, yeni iddia ve iftiralara devam etmiştir. Sayın Mahçupyan’ın asılsız ve ispatsız yeni iftiralara devamı nedeniyle, bundan böyle yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.” ifadeleri kullanıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun danışmanı ve aynı zamanda Akşam yazarı olan Etyen Mahçupyan, KPSS ve üniversite sınavlarında Gülen Cemaati'ne soruların sızdırıldığını iddia etmişti. Cemaatle ilgili asılsız iddiaları üzerine Gazetciler ve Yazarlar vakfı yazal yollar üzerinde harekete geçtiğini duyurdu.