BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Cemaatten AK Partili Şahin'e sitem!

AK Parti dershaneler konusunda geri adım atmıyor. Cemaat ise bu konuda ısrarını sürdürüyor.

Abone ol

Fethullah Gülen ile birlikte ABD'de bulunan Osman Şimşek'ten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e sitem! Erdoğan'a en yakınlarının hakaret ettiğini savunan Şimşek, Şahin'in Erdoğan ile ilgili sözlerine ise bir anlam veremediğini söyledi.

AK Parti ile cemaat arasındaki söz düellosu sürüyor. Fethullah Gülen'in yanında bulunan Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, Gülen'in Cumartesi yaptığı MGK bildirisiyle ilgili açıklamasının ardından bu kez de kendi bir açıklama yaptı ve dershaneler konusunda Erdoğan'ın geri adım atması gerektiğini savundu.

MEHMET ALİ ŞAHİN'E SİTEM

Şimşek açıklamasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in dershaneler konusundaki açıklamalarına sitem etti. Şimşek, Şahin'in "Türkiye içinde de, dışında da herkes şunu bilsin, başaklar eğilir, Tayyip Erdoğan eğilmez" sözlerinin kendisini şaşırttığını söylerken şunları ifade etti:

"Dün sevdiğim ve duacısı olduğum bir devlet büyüğümüzün sözlerini -acaba yanlış mı anladım diye tekrar tekrar- hüzünle okudum; “Başaklar eğilir, Tayyip Erdoğan eğilmez.” ifadesiyle biten cümleler karşısında hayretler içinde kaldım. O güzel insan, hiç farkına varmadan sayın Başbakanımıza “inatçı” diyenleri tasdik etmiş ve onların korosuna katılmış oluyor mu?!"

HERKUL.ORG ÇÖKTÜ 

Şimşek, twitter'daki hesabından açıklamayla ilgili linki paylaşmasının ardından Herkul.org sitesine uzun süre ulaşılamadı.