BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
HABER /  GÜNCEL

Cemaatin hazzetmeyeceği Gül-Erdoğan iddiası

Taraf yazarı Mehmet Baransu, Erdoğan ile Gül'ün anlaştığını öne sürdü. Baransu'nun iddiasına göre Gül yeniden aday gösterilecek.

Abone ol

İNTERNET HABER - AK Parti'deki 3 dönem kuralı değişecek iddiası gündeme bomba gibi düştü. Başbakan Erdoğan, "Partim isterse kongreye götürebiliriz' diyerek bir kapı açtı.

Bu açıklama üzerine Taraf yazarı Mehmet Baransu'dan 3 dönem için şaşırtan bir iddia geldi. Baransu'nun iddiasına göre Erdoğan ile Gül anlaştı. Bu anlaşma çerçevesinde Abdullah Gül yeniden cumhurbaşkanı adayı yapılacak.

GÜL İLE ANLAŞMA YAPILDI İDDİASI

Barunsu iddiasını twitterdan şu sözlerle duyurdu;

*Abdullah Gülle şu anlasma yapildi; HSYK, İnternet gibi yasaları onayla seni bir daha aday gösterelim. Başbakan da bir dönem daha devam etsin. Ve Abdullah Gül bu anlaşmayı kabul etti. Anayasaya aykiri kanunları onayladı. Erdogan icin 3. Dönem şartı kaldırılacak.

*Artık Cumhurbaşkanlıgı seçiminde de kime oy vermeyecegimizi çok iyi biliyoruz. Ve bu duruma hayret etmiyoruz.

ERDOĞAN'DAN 3 DÖNEM AÇIKLAMASI (YENİ - TIKLA)

screen-shot-2014-03-05-at-3.24.19-pm.png

BU DAHA İYİ GÜNLERİNİZ

Mehmet Baransu sosyal medyadaki hesabından Başbakan Erdoğan için de zehir zemberek yorumlarda bulundu. Erdoğan için 'bu daha iyi günleriniz'' diyerek şunları yazdı;

*Kader işte. Halifeyim derken, Başçalan sıfatıyla anılırsın. Dünya lideriyim derken, tüm dunyanın diline düşen hîrsız olarak anılırsın.

*Bu daha iyi günleri. Bir de insan içine çıkamayacakları günler gelecek. Normal insanlar bu pislikte de insan içine çıkamaz yaa, neyse...

*Darbeci paşalarla aynı sözleri söylemeye başladınız. Çok şükür darbe operasyonlarinda payınız olmadıgı ortaya cikti.

AÇILIŞINI DA YAPACAĞIM İÇİNE DE GİRİP OTURACAĞIM ERDOĞAN SÖYLEDİ (TIKLA)

screen-shot-2014-03-05-at-3.25.35-pm.png
screen-shot-2014-03-05-at-3.24.56-pm.png
screen-shot-2014-03-05-at-3.24.50-pm.png