BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Cemaatçi işadamı Gülen malikanesine patladı

Cemaate desteği ile tanınan ünlü iş adamı Akın İpek, hükümete yakın medyada yer alan iddiaları yalanlarken AK Parti'li dostlarına seslendi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Gülen Cemaati'ne yakınlığı ile bilinen Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek, tekzip edilen yalanlarını tekrarlayan Sabah ve Takvim lerinde çıkan  haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜLEN'İN MALİKANESİ İDDİASI

Sabah gazetesi bugün ilk sayfasından duyurduğu haberinde Ankara'da yapımı süren Akın İpek'e ait malikanenin Fethullah Gülen için hazırlandığı iddiasını tekrar etti. "Havuzu da hazır" başlığı ile anons edilen haberde Ankara Gölbaşı'ndaki malike inşaatının bitmek üzere olduğu, çevre düzenlemesi ve havuzun da bitirildiği yazıldı. "Şezlonglar bile hazır" denilen haberde malikenin Gülen için yapıldığı iddia edildi.

AK PARTİ'Lİ DOSTLARINA SESLENDİ

Daha öncede aynı konuda yalanlama yapan İpek, haberlere konu edilen evin 40 yıldır kendisine ait olduğunu bilen AK Partili dostlarına da seslendi; "Bu ev aileme aittir şahitsiniz... Bana ve aileme, milli sivil toplum kuruluşlarımıza, ülkesini seven masum fedakar insanlara iftira atılıyor. Bu haberler yalan ve iftiradır. Biliyorsunuz.  Neden bu kadar sessizsiniz? Sessiz kalmak da kötülüğe ortak olmak değil midir?"

RAMAZAN BİLE DİNLEMİYORLAR

"İftira atanların Ramazan bile dinlemediği" belirten işadamı Akın İpek, "İçinde bir suçlu var iddiası ile bütün köyü katleden aklı tutulmuş insanlar gibi samimi dindar insanlarla dolu bütün bir camiayı imha planları yapılıyor." dedi.

İşte Akın İpek'ten Sabah ve Takvim gazetelerine yalanlaması:

 Sabah ve Takvim gazetesini yönetenler  yine yalan haber yaptırmışlar. Daha once tekzip ettiğim, yalan olduğunu açıkça ilan ettiğim halde yine helikopterle 40 yıllık evimizin üstüne çıkıp yine resimler çekmiş, gazetelerine basmışlar.

 Ahlak, hukuk, vicdan yerlerde sürünüyor. Her şeyden önce, Hocaefendi'nin yaşantısını kendisini ziyarete gidenler bilirler. Onun böyle bir yaşamı yok, böyle bir yaşamda gözü de yoktur. Tebessümü de, hüznü de, yaşamı da insanlık içindir, Allah (CC) rızası içindir. Bir şey ifade etmesede ben şahidim.

İkincisi, yönettiğim tüm grup şirketleri şeffaftır. Ulusal ve uluslararası denetim kurumları tarafından denetlenir. Hiç kimsenin ve grubun finansörü değilim.

 Bugüne kadar devletimize bağışladığım eğitim kurumları ortada.

 Üçüncüsü, eğer yasal bir suç işleyen varsa bulunsun cezalandırılsın.

İçinde bir suçlu var iddiası ile bütün köyü katleden aklı tutulmuş insanlar gibi samimi dindar insanlarla dolu bütün bir camiayı imha planları yapılıyor.

 Bilin ki Allah'ın da (CC) bir planı vardır.

 Son olarak da yıllardır defalarca bu evde misafir ettiğimiz AK Partili aile dostlarıma da seslenmek istiyorum. Sayıları çok fazladır.

 Bu ev aileme aittir şahitsiniz,

 Bana ve aileme, milli sivil toplum kuruluşlarımıza, ülkesini seven masum fedakar insanlara iftira atılıyor.

 Bu haberler yalan ve iftiradır.

 Biliyorsunuz.

 Neden bu kadar sessizsiniz?

 Sessiz kalmak da kötülüğe ortak olmak değil midir?

İftira atmak, yalan söylemek, hakaret etmek, helikopterle insanların evlerinin üstüne çıkıp özel hayatlarının resimlerini çekmek, hayali senaryolar üretmek, masum insanları, yasal kurumları gazetelerin ilk sayfasından hedef olarak göstermek, çok çirkin, ahlaksız davranışlardır.

 Bu gazeteleri yönetenler bu davranış şeklinin ahlaksızca olduğuna neden inanmıyorlar?

 Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile bir hatırlatma yaparak bitireyim.

 Bakın iftira atanlarla ilgili olarak;

 Resûlullah (Aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: Mirac gecesinde, bakır tırnakları olan bir kavme uğradım. Bunlarla yüzlerini (ve göğüslerini) tırmalıyorlardı. 'Ey Cebrail! Bunlar da kim?' diye sordum. 'Bunlar' dedi, 'İnsanların etlerini yiyenler ve şereflerini payimal edenlerdir.'

 Artık, inanıp inanmamak size kalmış.

başliksiz-1.20140708142140.jpg