BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  MEDYA

Cemaat hani çalmazdı Sevilay Yükselir yazdı

2010 KPSS sınavında kopya çekildiği iddiasıyla başlatılan soruşturmayı yazan Sevilay Yükselir'in hedefinde cemaat vardı

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, 2010 KPSS soruşturmasını yürüten savcının cemaate yakın isimlerce tehdit edildiğini yazdı.

"Cemaat hani çalmazdı!" başlıklı bugünkü yazısında yazar, 2010 KPSS soruşturmasının ayrıntılarını aktardı. Yükselir, soruşturmayı yürüten Savcı Yücel Erkman'ın "paralel örgütün" korkulu rüyası olduğunu iddia etti.

FETİH SÜRESİNİ OKUYAN GEÇTİ

Soruşturmanın eski olduğunu ancak dönemin savcısı Şadan Sakınan'ın somut deliller olmasına rağmen dosyayı kapattığını hatırlatan yazar, sözü yeni savcıya getirerek yazısına böyle devam etti:

"O KADAR ARSIZLAŞTILAR Kİ BUNLAR"

"Şimdi Paralel Örgüt'ü kıskıvrak köşeye sıkıştıran KPSS soruşturmasının üzerine gitme zamanı. Çünkü çok sıkı, sağlam deliller var soruşturmayı 11 aydır yürütmekte olan Savcı Yücel Erkman'ın elinde.
Şuna emin olunuz ki bu soruşturma bu güne kadar yapılanlardan çok farklı ve Paralel Örgüt'ün korkulu rüyası! Örgüt bu soruşturmayı engellemek için günlerce kendini paraladı. Durduramayacaklarını anlayınca da küstahlığı ele alıp operasyondan bir gün önce Savcı Erkman'ı telefonla arayıp, 'çocuklarını düşünüyorsan devam etme bu işe!' diyerek tehdit etti. Dün öğrendik ki tehdit eden şüpheli yakalanmış. Cemaat'e yakın olduğu bilinen bu kişi Etimesgut'ta bir devlet okulunda öğretmenlik yapıyormuş.
Düşünün artık işin geldiği boyutu değerli okurlarım. O kadar arsızlaştılar ki bunlar... Ödediğimiz vergilerden maaşını alan devletin bir öğretmeni gözünü karartıp, korkusuzca telefon açıp soruşturmayı yürüten savcıyı ölümle tehdit ediyor. Yarın devam edelim bu konuya. Zira anlatacak, sorgulayacak daha çok şey var!"

KPSS SORUŞTURMASINDA FETHULLAH GÜLEN...