BIST 8.768
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,57
HABER /  MEDYA

Cemaat Erdoğan'ı bu kasetle vurdu!

Zaman gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın yıllar öncesine ait bir konuşmasını yayınladı.

Abone ol

17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla başlayan "paralel yapı" kavgası giderek büyüyor. 22 Temmuz operasyonu sonrası Cemaat, Erdoğan'a yönelik eleştirilerinin tozunu iyice artırdı. Zaman gazetesi bu kez Erdoğan'ın yıllar öncesine ait bir kasetini yayınladı. Cemaate yakın bazı twitter hesaplarından da paylaşılan görüntülerde, Erdoğan'ın "iktidar için gerekirse papaz elbisesi de giyerim" dediği belirtiliyor.

Zaman gazetesinden Erdoğan'ı kızdıracak hamle! 17 ve 25 Aralık operasyonları sonrası, ortaya çıkan dinlemelerle ilgili cemaati suçlayan Erdoğan'a ait yıllar öncesine ait bir konuşma kaseti yayınlandı. Zaman gazetesinin yayınladığı kasette, o konuşmaya ilişkin bir de "İşte Tayyip takiyyesi" başlıklı Milliyet gazetesine ait bir gazete küpürü paylaşıldı.

ERDOĞAN'IN O KONUŞMASI İÇİN TIKLAYIN

TWİTTER HESAPLARI DEVREDE

Zaman gazetesinin "İktidar için gerekirse papaz elbisesi giyerim" başlığıyla yayınladığı video, aynı dakikalarda çeşitli hesaplar tarafından Youtube yüklendi. Bu arada video, Twitter'da cemaate yakınlığıyla bilinen gazeteciler ile bazı hesaplar tarafından da paylaşıldı.

852.20140731234220.jpg

852.20140731234327.jpg
MİLLİYET KAYNAK GÖSTERİLDİ

Başbakan Erdoğan'ın yaklaşık 1 saatlik konuşmasının 33 saniyelik bölümü kesilerek yayınlanan videonun son bölümünde ise Milliyet gazetesinin o döneme ilişkin haberi yer alıyor. Milliyet, haberde Erdoğan'ın takiyye yaptığını iddia ederken "Gerekirse papaz elbisesi giyerim" sözlerine yer veriliyor.