BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Cemaat Erdoğan'a beddua seansı yapıyor

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'den şaşırtan iddialar. Hükümete yakınlığı ile bilinen Selvi, Cemaatin Erdoğan için beddua seansı yaptığını iddia etti.

Abone ol

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın cemaatin ismini vermeden "Uzun adamın ölümünü üç yıldan beri istiyoruz. Ama hala ölmedi" diyenlerin olduğunu söylemesini Yeni Şafak si yazarı Abdülkadir Selvi köşesine taşıdı.

Selvi cemaatin artık 'Uzun adama beddua' ezanı, Kılıçdaroğlu'na ise dua ettiğini öne sürdü.

CHP'nin dümeninde artık 3 güç
var diyen Selvi, Cemaatin de artık CHP ortağı olduğun iddia etti.

İşte Selvi'nin iddiaları;
 
CHP'NİN DÜMENİNDE ARTIK 3 GÜÇ VAR!  

Kılıçdaroğlu için şimdiye kadar, çok şey söylendi. Çarkçı Kemal denildi, CHP Genel Müdürü olarak isimlendirildi. Ben her zaman Sayın Kılıçdaroğlu demeyi tercih ettim ama dünden itibaren CHP'de yeni bir sisteme geçildi. Eş genel başkanlık demeyeceğim. Bunun adı üç genel başkanlık. CHP'nin dümeninde artık 3 güç var. Kılıçdaroğlu, Sarıgül ve cemaat...

UZUN ADAMA BEDDUA EZANI 

Başbakan, Cemaat tabanında Fethullah Gülen'den sonraki en etkili insan. Onlar beddua ettikçe, 'Uzun adam ölmedi' seansları düzenledikçe tabandaki samimi insanlar gerçekleri görüyor. Yeter ki biz onları kazanmayı bilelim. 

40 yılın sonunda Cemaatin geldiği nokta şu: Türkiye Cumhuriyeti'nin en dindar Başbakanlarından 'Uzun adama beddua', ezanı ve Kur'an'ı yasaklayan CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ise dua...

 taneerr.jpg

'3 yıldır Başbakan'ın ölümünü bekliyorlar'

Taner Yıldız, NTV'de çok çarpıcı bir duyumunu aktardı. 3 yıldan beri Başbakan'ın ölümünü mü bekliyorlardı?