BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Cemaat Ayşegül Öztürk'ü son yolculuğuna uğurladı!

Cemaate operasyonda gözaltına alınan polislerden Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Abone ol

22 Temmuz'da yapılan cemaat operasyonu ile gözaltına İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk'ün cenaze namazı Fatih Camii'nde kılındı. Öztürk'ün cenazesi Eyüp Mezarlığı'na toprağa verilecek.

Cemaate operasyonda gözaltına alınan polislerden Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk, son yolculuğuna uğurlanıyor. Küçük Hikmet Öztürk'ün annesinin tabutuna son dokunuşları yürekleri dağladı. Önce bebeğini, sonra da eşini kaybeden eski İstanbul İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk, geçen yıl Bitlis'e tayin edilmişti. Cemaat operasyonları sırasında hakkında gözaltı kararı çıkartılan Öztürk, Bitlis'ten İstanbul'a gelerek teslim olmuştu.

4,5 aylık hamile eşi Ayşegül Öztürk de eşinin sorgusunu beklerken fenalaşarak çocuğunu düşürmüştü. Ahmet Öztürk, serbest kaldı ancak eşi Ayşegül Öztürk, çocuğunu düşürdükten sonra hastalandı ve 16 gün yoğun bakımda tedavi gördü. Önceki gün hastanede yaşamını yitiren Öztürk'ün cenazesi Fatih Camii'ne getirildi. Cenazeye Öztürk ailesinin yanı sıra çok sayıda seveni ve vatandaşlar da katıldı. Bu arada, Öztürk çiftinin oğlu Hikmet Öztürk'ün annesinin tabutuna son dokunuşları yürekleri dağladı.

Ayşegül Öztürk'ün cenazesi Eyüp Mezarlığı'na defnedilecek.

CENAZEYE HİÇ BİR YETKİLİ KATILMADI

Bitlis İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı iken 22 Temmuz operasyonunda gözaltına alınan ve ardından açığa alınan Ahmet Öztürk'ün eşi Ayşegül Öztürk'ün cenaze törenine bağımsız milletvekilleri İlhan İşbilen ve Muhammet Çetin'in dışında emniyet ve siyaset camiasından hiçbir yetkilinin katılmaması dikkat çekti. Cenaze törenine Ahmet Öztürk'ün mesai arkadaşları ve akrabaları katıldı.