BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
MAGAZİN

Cem Yılmaz'ın 'Ne vereyim abime' esprisi marka oluyor!

Cem Yılmaz'ın 'Ne veriim abime' sözü tescillenirse pizza markası olacak.

Ankara Gersan Sanayi Sitesi'nde 10 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirket, komedyen Cem Yılmaz'ın sunduğu bir gösterisinde yaptığı "Ne vereyim abime" esprisini pizza markası olarak tescil ettirmek için Türk Patent Enstitüsüne (TPE) başvurdu.


Şirket sahipleri Faruk Gürtaş ve Niyazi Pak, buldukları yeni sloganı markalaştırıp yabancı ürünlere "Dur" demek için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti. 


Pak, 2006 yılından bu yana ürettikleri yerli pizzayı, ülke genelinde pazara sunmak ve tutundurmak için çaba gösterdiklerini söyledi. 


Pak şöyle devam etti: "Pizza hamurunu tost haline getirip üretime aldık. Çok fazla ilgi gördü ve halen üretiyoruz. Bunun yanı sıra dürüm pizzayı ürettik. Ülkemizin gıda anlamında tüketim tarzına yakın olması düşüncesiyle yola çıktık ve ürettik. Fakat bir şeylerin eksik olduğunun farkındaydık. Son dönemde yaptığımız sokak anketleri ve araştırmalarımız bizi yeni bir marka ismine itti. Ne olabilir diye düşünürken, 'Ne vereyim abime' cümlesinin komedyen Cem Yılmaz tarafından farklı bir üslupla söylendiğini fark ettik. Yani 'Ne veriim abime...' Bozmadan bu şekilde gidip Türk Patent Enstitüsüne başvurularımızı yaptık. Sonuç bekliyoruz. İnşallah güzel işler yaparak ülkemize katkı sağlarız."

Sitene Ekle
Etiketler