BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13
HABER /  DÜNYA

Cem Yılmaz’ı büyüledi

Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne alan 90’lı yılların soul ve pop müziği divası Lisa Stansfield, Cem Yılmaz’ı kendisine hayran bıraktı.<br/>...

Abone ol

Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahne alan 90’lı yılların soul ve pop müziği divası Lisa Stansfield, Cem Yılmaz’ı kendisine hayran bıraktı.
Türkiye’deki ilk konserini veren Lisa Stansfield enerjisi ve seyirciyi coşturan danslarıyla İstanbullu hayranlarını büyüledi. Konserin açılışını ‘Can’t Dance’ ile yapan sanatçı, ‘Hoş geldiniz. Herkesi ayağa kalkmaya davet ediyorum, lütfen herkes dans etsin’ diyerek eğlenceli bir başlangıç yaptı. Stansfield’a Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu, Zafer Alagöz, Deniz Özerman’ın gibi ünlü isimlerin yanı sıra birçok hayranı da yaptıkları danslarıyla eşlik etti.
Kulise girerek sanatçı ile tanışma fırsatını bulan Cem Yılmaz, Ahu Yağtu, Deniz Özerman, Zafer Alagöz ve Birleşik Krallık Büyükelçisi Sir David Reddaway, Lisa Stansfield ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.
Hızlı parçalarıyla seyirciyi yerinde oturtmayan ünlü şarkıcı, ‘Never Never Gonna Give You Up’, ‘The Real Thing’, ‘Change’ ve ‘All Around The World’ gibi klasikleriyle de izleyenleri geçmişe götürdü. Yeni albümü ‘Seven’dan da parçalarını ilk defa seslendiren Lisa Stansfield, İstanbullu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
(İHA)