BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz'a hakkını helal etmiyor!

Tiyatrocu Mehmet Esen, apolitik olmakla eleştirdiği Cem Yılmaz'a hakkını helal etmediğini söyledi.

Abone ol

Tiyatrocu Mehmet Esen, yeni oyunu Aşk Hayattan Büyüktür vesilesiyle gazeteciler.com'dan Sayım Çınar'a verdiği röportajda, daha önce de apolitik olmakla eleştirdiği Cem Yılmaz'a hakkını helal etmediğini söyledi.

Söyleşinin ilgili bölümünde Çınar'ın "Cem Yılmaz’la ilgili eleştirilerde bulunuyordun, hâlâ aynı noktada mısın, bunu da sormak isterim" şeklindeki sorusuna Esen'in yanıtı şöyle oldu:

ONU SAHNEYE ÇIKARAN KİŞİYİM

"En son hakkımı helal etmiyorum dedim. Leman Kültür’de sahneye çıkaran, formatı veren kişiyim. Sistemle barışınca tam aksini yaptı. Televizyonlara çıkıp hikayeyi de yanlış anlatıyor. BKM ile ortak yaptıkları bir şey. Allah onları çok para vererek cezalandırdı, o paraların altında eziliyorlar. Sistemin oyuncağı olmuş durumdalar."

mehmet.20150301110751.jpg

Çınar'ın, "Sanatçıların söyledikleri konusunda çok özenli ve dikkatli olması gerekir" sözleriyle araya girmesinin üzerine Esen eleştirdiği kişiler arasına Yılmaz Erdoğan'ı da alıyor:

ALTYAPISI OLMAYINCA...

"Çıkıp da kötüleme hakkını kimse kimseye vermez. Altyapısı olmayınca kazandıklara para beraberinde korku getiriyor. Etrafında bir yığın yalaka adam var. Bu yalanın içinde böyle bir yeteneğin yok olması bana acı veriyor. Sistemle barışıp, sokaktan uzaklaşıyorlar. Halktan kopuyorlar. Yılmaz Erdoğan Hrant’ın arkadaşıyken Muammer Güler’in arkadaşı oluyor."