BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz sosyal medyada devrim yapacak

Cem Yılmaz Türk Sinemasının 100.Yılında En İyi Onlar ödül gecesinde 3 farklı filmiyle ödüllendirildi. Cem Yılmaz'ın gece boyu keyfi yerindeydi. Cem Yılmaz sosyal medya hesabıyla ilgili hedefini açıkladı.

Abone ol

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Türk Sinemasının 100.yıl En İyi Onlar ödül gecesine katıldı. Gece boyu keyfi yerinde olan Cem Yılmaz magazincilerle uzun uzun sohbet etti. Cem Yılmaz törene 3 farklı fimiyle katıldı.

Gecede iki farklı dal ve 3 farklı filmiyle bir dalda 100. Yıl gecesinde ödüllendirilen Cem Yılmaz tören öncesi, ‘Türk Sinemasına gönül veren sizlerle böyle bir geceyi yaşayacağız birazdan. Ödül inşallah uzun ömürlü olur. Bende adaylardan biriyim bu arada. Ben hepsini seviyorum filmlerin hepsini seviyorum. Mayıs ayında yeni filme başlayacağız inşallah.

ekran-resmi-2015-03-25-16.43.32.pngYeni tarzım da filmle alakalı biraz’ dedi. Cem Yılmaz sosyal medyadan oğlunun kendine benzeyen fotoğraflarını paylaşması için, ‘Evet bana çok benziyor. Ben de zamanla görünce şaşırıyorum. O fotoğrafları bana kuzenim gönderdi. Bende olmayan fotoğraflar. Onun için heyecanlandım paylaştım, birazcık da takipçi sayımı arttırmak için. ‘ diyerek kahkahayı bastı. Sosyal medyada takip edilen 1 numara olmasını ise, ‘Çok değişik her gün bunla uyanıyorum bakıyorum kaç oldu falan diye’ dedi.Bu arada telefonundan twitter hesabına bakan Yılmaz, ‘8.800 takipçim varmış. Ve hedefim var ben o hedefi twitter olarak koymuştum hayatımda. 10 milyon olacağım diye çalışıyorum ‘ dedi. Cem Yılmaz gecenin sonunda unutulmaz fotoğraflar çeken ödüllü fotoğrafçı Ara Güler ile sohbet etti.

ekran-resmi-2015-03-25-16.43.19.png