BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.420,26
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz gala için 15 kilo verdi

'Yahşi Batı' filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Cem Yılmaz filmin galası öncesinde kendini detoks kampına attı.

Abone ol

Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Ocak 2010'da vizyona girecek olan 'Yahşi Batı' filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Cem Yılmaz, filmin galası öncesinde kendini detoks kampına attı. Akatlar'da ki The Life Co Detoks kampında 15 kilo veren Cem Yılmaz, 5 kilo daha vermek istiyormuş. Cem Yılmaz'a uygulanan programı anlatan diyetisyen Emine Şahin ünlü komedyenin zayıflama programı ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Sürekli espriler ve şakalarla geçti seanslar. Cem Bey'e tamamen sıvı beslenmeyle ilgili bir program uyguladık. Çiğneme yaptırmıyoruz çünkü çiğneme vücudumuzdaki enerjiyi sindirime harcıyor. Çiğneme yapmadığı için vücut, enerjisini toksinleri atmak için kullanıyor. Bu program esnasında bizim hazırladığımı toksinlerimiz var, onu verdik."

SEBZELİ HAP KULLANDI!

Şahin, " Cem Bey’e sebze içeren, deniz yosunu ve ısırgan otu olan haplarımızdan da verdik. Bir de probiyotik adını verdiğimiz bağışıklık sisteminizi ve doğal sindirim sürecinizi destekleyen kapsüller kullandı” dedi.

Çorba ve salata

Yahşi Batı filminin galasında fit görünmek isteyen Cem Yılmaz'a kilolarından sağlıklı bir şekilde kurtulmanın maliyeti 3 bin TL olmuş. Sanatçı, bir haftalık iki ayrı detoks seansı sonrası çorba ve salatadan oluşan bir diyet de uygulamış.