BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  MAGAZİN

Cem Yılmaz Emine Hanım'ı güldürdü

Ünlü komedyen 'Türkiye'de Baba olmak' paneline katıldı. Babalık deneyimini anlatan Cem Yılmaz, kendisi babasıyla ilgili espriyi patlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER (AJANSLAR ) Cem Yılmaz, 'Türkiye'de Baba olmak' konulu konferansa konuşmacı olunca salon kahkahadan kırıldı.

İzleyiciler arasında yer alan Emine Erdoğan ile panelist Egemen Bağış, 'baba esprileri' karşısında koptular.

EMİNE ERDOĞAN'DAN 'BABA' MESAJ

Emine Erdoğan 'Türkiye'de baba olmak' panelinde yaptığı konuşmada çözüm süreci için 'baba' mesaj verdi.
(DEVAMI)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ''Türkiye'de Baba Olmak: Cinsiyet Eşitliğinde Sorumluluklar, Haklar ve Çözümler'' konulu panel düzenledi.

Panele Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Göksel ve komedyen Cem Yılmaz katıldı.

OĞLUNA TEŞEKKÜR ETTİ

"Türkiye'de Baba Olmak" konulu konferansta konuşma yapan Cem Yılmaz, konferansı çok önemsediğini dile getirdi.

Babalığın kendisini çok değiştirdiğini söyleyen Yılmaz, “Öncelikle bu aktiviteye katılmama sebep olan karıma ve çocuğuma çok teşekkür ediyorum. Eğer onlar olmasaydı, bu konuşmalardan sonra yan salonda yapılacak bir eğlencede komedyen olarak sahneye çıkacaktım” dedi.

BABASIYLA İLGİLİ ESPRİ

8.5 aylık babalık serüveniyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, “Şöyle bir dinledim de, o konuşmalarda anlatılan ideal baba benim. Bilmiyorum bu bir yarışma mı ama ben finale gelmek istiyorum. Herhalde bunları babamdan gözlemlemişim. Çok kıymetli bir insan kendisi, babamın cinsiyetini şu anda söylemiyorum. Önemi yok, çünkü bir ayrımcılığa girmek istemiyorum. Cinsel kimliklerin dışında konuşuyoruz madem” diye konuştu.

emine-erdoğan-cem-yilmaz.jpg

DEĞERLERE BAĞLI BİRİYİM

Toplumdaki devam etmesi gereken bazı değerlerin yaşatılması gerektiğini vurgulayan komedyen Yılmaz, “Ben güzel şeyler öğrendim. Bu toplumda çok kıymetli değerler var. Sürdürülebilmesi zor olan ama sürdürülmesi gereken değerler var. O değerlere bağlı bir insan olduğumu düşünüyorum. Evladımıza onu vermeye çalışıyorum. Tabii ki de kendi üslubumla” dedi.

BAKAN ŞAHİN: BABA RACON KESMİŞSİN

Annelik ve babalığın günümüzde zorlaştığının altını çizen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de, yaptığı konuşmada, “Bilgi ve teknoloji çağında yaşarken, oturma odamızda bütün dünyanın negatif ve pozitif etkilerini yaşıyoruz. Bu nedenle anne ve babanın süreci iyi bilmesi ve yönetmesi gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Milletvekili olarak 2002 yılında Ankara'ya geldiğinde oğlunun ilkokula gittiğini dile getiren Şahin, bazı yoğun günlerde çocuklarını 10-15 gün göremediğini kaydederek, yaşadığı bir anekdotu şöyle anlattı:

''Bir gece saat 02.30-03.00 civarında eve sessizce girdiğimde baktım oğlum karşımda duruyor. Beni beklediğini görünce 'Ne oldu oğlum, baban nerede?' dedim. 'Babam geldi. Bu saatte anne gelir mi?' dedi.

Anne ve baba rollerinin evde nasıl değiştiğini, net bir şekilde gösteriyor. Allah'tan eşim, hem gönül hem dava adamıdır, oğlumdan gelen bu tsunamilere karşı ilişkimiz bozulmadan devam etmeyi başardı.

Bir gün de oğlum, 'Baba racon kesmişsin' diye geldi. Davetiyenin üzerinde 'İzzet Şahin ve eşi' yazıyormuş. Oğlum, 'İlk kez Fatma Şahin ve eşi yazmıyor, baba adını yazdırmışsın' dedi.''


cem-yilmaz-oğlu-kemal.jpg