BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,82
ALTIN 2.419,21
HABER /  GÜNCEL

Cem Uzan gözünü başkanlığa dikti! Resmen aday oldu...

Firari medya patronu ve Genç Parti eski Genel Başkanı Cem Uzan gözünü Galatasaray Başkanlığı'na dikti... Uzan bir süredir de sosyal medya hesabından 2018'de Türkiye'ye döneceği mesajları veren Cem Uzan, GS başkanlığına resmen talip oldu.

Abone ol

Bir süredir sosyal medya üzerinden 2018 yılında Türkiye'ye döneceği mesajları ve Genç Parti logoları paylaşan firari Cem Uzan, gözünü Galatasaray başkanlığına dikti. Uzun, Dursun Özbek'in istifası sonrası resmen harekete geçti. 

Halen kaçak olarak Fransa'da yaşayan Cem Uzan, sosyal medya üzerinden Galatasaray taraftarından gelen "Başkanımız ol" masajlarına cevap veren Cem Uzan, hukukçularına böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını araştırma talimatı verdiğini açıkladı.

BAŞKANLIK MÜMKÜN OLUR MU?: Uzan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a Başkan ol diyen herkese cevabım: Hukukçulardan araştırmalarını rica ettim. Hukuken başkanlık mümkün olur mu diye. Eğer mümkünse işte o zaman ALIN YAZISI derim" ifadelerini kullandı. 

"FİNAL 2018" DEYİP DURUYOR

Cem Uzan, bir süredir Twitter hesabı üzerinden "Final 2018" temalı paylaşımlar yapıyordu. Cem Uçan, Genç Parti mitinglerinde çekilen bir resmini paylaşarak üzerine "Final 2018" yazdı ve yanına iki tane Türk bayrağı emojisi yerleştirmiş ve bu paylaşımlar "Geri mi dönüyor?" tartışması başlatınca aynı tür paylaşımları sürdürmüştü.

Cem Uzan geri mi dönüyor? Bomba paylaşımlar...