BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.413,54
MAGAZİN

Cem Özer son durumunu anlattı! Ben ölmeden cenazemi yaşadım

Rol aldığı filmin çekimi sırasında ayağı kırılarak hastaneye kaldırılan, oksijen tedavisi sırasında sara nöbeti geçirdiği ve şuuru kapandığı belirtilen 59 yaşındaki oyuncu Cem Özer'den haber var. Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede bir basın toplantısı düzenledi.

Rol aldığı filmin çekimi sırasında ayağı kırılarak hastaneye kaldırılan, oksijen tedavisi sırasında sara nöbeti geçirdiği ve şuuru kapandığı belirtilen 59 yaşındaki oyuncu Cem Özer'den haber var. Cem Özer, tedavi gördüğü hastanede bir basın toplantısı düzenledi ve sağlık durumuyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

Uzun zamandır tedavi gören Cem Özer basının karşısında çok duygusal anlar yaşadı. Özer; Her şerde bir hayır vardır. Bundaki hayır da şu oldu; Benim çok sevdiğim insanlar varmış, beni çok sevenler varmış. Bunların farkında değilmişiz. Ben hep şey derdim Ölü seviyoruz ya… Cenazelerde gözyaşları döküyoruz… En çok ben seviyorum şovları yapıyoruz.Cenazeden önce bunlar yapılmalı derdim. Birinin heykelini dikecekseniz, ismini bir yere vereceksiniz bunu ölmeden yapın. Ben o cenazeyi ölmeden yaşadım'' dedi. İşte Cem Özer'in açıklamaları...

BENİ ÇOK SEVENLER VARMIŞ: Sağlık durumum iyi, tabii ki daha iyi günlerimiz oldu. Her gün daha iyiye gidiyor. Fizik tedavi ile devam ediyoruz. Zor günler geçirdik tabii…Her şerde bir hayır vardır. Bundaki hayır da şu oldu; Benim çok sevdiğim insanlar varmış, beni çok sevenler varmış. Bunların farkında değilmişiz.

Sitene Ekle
Etiketler