BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.299,02
HABER /  GÜNCEL

Çatı aday MHP'den milletvekili adayı olmadı! 5 isim var...

CHP ile MHP'nin bir önceki seçim "cumhurbaşkanı çatı adayı" olan Ekmeleddin İhsanoğlu MHP'den milletvekili aday adayı başvurusu yapmadı. İhsanoğlu ile birlikte MHP'nin ağır topları Şefkat Çetin ve Atila Kaya da yeniden aday olmadı.

Abone ol

MHP'de 5 milletvekili, 24 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçimi için aday adaylığı başvurusu yapmadı. O isimler arasında en dikkat çekeni, 2014'te yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP ve CHP'nin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu.

MHP'NİN AĞIR TOPLARI... Eski Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Kahramanmaraş Milletvekili Oğuz Tor ile Sakarya Milletvekili Zihni Açba da başvuru yapmayan diğer isimler. 

ABDULLAH AĞAR ADAY ADAYI... 3 Mayıs'ta sona eren aday adaylığı sürecinde MHP'ye yapılan başvuru sayısı ise, bin 815 olarak açıklandı. 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı önünde yaralanan Şinasi Kanat, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar da başvuru yapanlar arasında yer alıyor.