BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,36
HABER /  EKONOMİ

Carrefour kurbanlık fiyatlarını indirdi

Süpermarket zinciri Carrefour, Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan satışı fiyatlarında indirime gitti.

Abone ol

Carrefoursa'da geçen yıla göre canlı küçük ve büyükbaş kurban fiyatlarında ortalama yüzde 4 oranında indirim yapıldığı bildirildi.

Carrefoursa'dan yapılan açıklamaya göre, canlı kurban fiyatlarında yüzde 4 indirim yapılırken, küçükbaş ve büyükbaş hisse paket kurban satış fiyatlarında ise geçen yıl ile aynı fiyat düzeyi korundu. Buna göre paket kurban hisse fiyatları 670 lira.

Bu yıl Carrefoursa'da canlı dana kilogram fiyat ortalaması 14,50 lira, canlı kuzu kilogram fiyat ortalaması 14.90 lira olurken canlı kurbanlar, satın alındıktan sonra Carrefoursa tarafından kesim gününe kadar emanete alınacak. Bu süreçte veteriner hekim takibinde sağlık kontrolleri yapılacak.

Müşterilerse kendisine verilen kesim saatinde gelerek hiç beklemeden kesime eşlik ederek ibadetlerini yerine getirmiş olacaklar.

Koli kurban satışlarında müşteriler internetten verdiği siparişi evine teslim olarak isteyebilecek. 1/7 büyükbaş kurban paketi kemiksiz et içeriyor.

KOLİLERDE İNDİRİM

Ayrıca açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bu yıl müşterilerimizin almış olduğu kurban kolisi içinde, Ülker grup ile işbirliğine gidilerek Ülker Ducros markalı baharat çeşitleri (kekik-kimyon-kara biber) hediye olarak verilecektir. Yine aynı kurban kolisi içinde Sera marka buzdolabı poşeti hediye olarak verilecektir. Koli alımlarında Carrefour Axess'e anında 100 lira indirim yapılıyor.''