BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  GÜNCEL

Carrefour koç fiyatları kaç para hissesine göre küçükbaş kurbanlık paketleri

2018 kurban bayramına artık az bir zaman kaldı. Kurban kesme ibadetini yerine getirecek vatandaşlar 2018 kurbanlık fiyatları araştırmalarına başladı. Pazarlarda kurbanlık fiyatları farklılık gösterse de marketlerin fiyatları netleşti. Carrefour'da minimum 17 kilo Kıvırcık Koç Kurban Paketi 1.285 lira. Axess kredi kartı ile alımlarda ise 50 TL indirim imkanı var.

Abone ol

2018 Kurban bayramına çok az süre kaldı, kurbanlık pazarları hareketlenmeye başladı. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları pazarlarda değişkenlik gösterse de marketlerinde 2018 kurbanlık fiyatları netleşti. Siparişler alınmaya başladı. Peki Türkiye'nin önde gelen marketlerinden olan CarrefourSa'da kurbanlık fiyatları ne kadar? Carrefour kurbanlık fiyatları 2018 küçükbaş-büyükbaş fiyat listesi ve taksit imkanları detayları haberimizde. 

Kurbanlık siparişlerinin alınmaya başladığı  Carrefour'da koç fiyatları 1.245 liradan başlıyor. Carrefour'da büyükbaş kurbanlık ise minimum 19kg 1.225 TL fiyatla satılacak. Ayrıca 9 aya varan taksit imkanı da var. Üstelik CarrefourSA bu yıl kurbanlık alan müşterilerine 3’lü içecek paketini de hediye ediyor.

CARREFOUR KURBANLIK FİYATLARI: Kurbanlık alımlarında taksit imkanı da sağlayan Carrefour marketlerde kurbanlık fiyatları hissesine göre şöyle olacak;

CarrefourSA’da kurbanlık fiyatları şu şekilde:

Kıvırcık Koç Kurban Paketi 1.285 TL. Axess kredi kartı ile alımlarda ise 50 TL indirimli ve 1.235 TL. (min. 17 kg)

Karaman Koç Kurban Paketi 1245 TL. Axess kredi kartı ile alımlarda ise 50 TL indirimli ve 1.195 TL. (min. 17 kg)

Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi (1/7 hisse) 1.225 TL. Axess kredi kartı ile alımlarda ise 50 TL indirimli ve 1.175 TL. (min. 19 kg kemiksiz et)

Bayramın 4. günü teslim edilmesi şartıyla Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1.190 TL. Axess kredi kartı ile alımlarda ise 50 TL indirimli ve 1.140 TL. Üstelik CarrefourSA kart ile alımda ekstra 15 TL puan hediye.

CARREFOR KURBANLIK ÖDEME ŞEKLİ: Axess, Garanti Bonus, Cardfinans, Maximum, Paraf ve World kartlar ile vade farksız 9 taksit imkanı sağlanmaktadır.

CarrefourSA’da Axess'e özel Kurban alışverişlerinizde 50 TL indirim!

Kampanya detayları:

Kampanya 18 Temmuz – 24 Ağustos 2018 tarihleri arasında geçerlidir.

Canlı hayvan satışlarında 1.190 TL ve üzeri alımlarda 100 TL indirim uygulanacaktır. İndirim canlı Kurban satışına özel Akbank posları üzerinden yapılan ödemelerde geçerlidir .

Kurban koli alımlarında indirim tek koli paket fiyatı üzerinden 50 TL olarak otomatik uygulanacaktır İndirimden yararlanmak için Kurban koli ödemesinin kasadan ayrı tek bir işlem olarak ve Akbank posu üzerinden yapılması gerekmektedir.

Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilir. Çoklu alımlarda sadece bir indirim hakkı geçerlidir.

KURBAN FARZ MIDIR:  Kurban kesmek farz değildir. Kurban, Şafii mezhebine göre sünnettir, Hanefi mezhebine göre ise vaciptir. Kurban kesmenin fıkhî açıdan değerlendirilmesi hususunda fakihler arasında görüş farklılıkları vardır. Dinen aranan şartları taşıyan kimselerin kurban kesmeleri Hanefî mezhebinde ağırlıklı görüşe ve bazı müctehid imamlara göre vâcip, fakihlerin çoğunluğuna göre müekked sünnettir. Hanefîler, Kur'an'da Hz. Peygamber'e hitaben “Rabbin için namaz kıl, kurban kes” (elKevser 108/2) buyrulmasının ümmeti de kapsadığı ve gereklilik bildirdiği görüşündedir. Ayrıca Hz. Peygamber'in birçok hadisinde hali vakti yerinde olanların kurban kesmesi emredilmiş veya tavsiye edilmiş, hatta “Kim imkânı olduğu halde kurban kesmezse bizim mescidimize yaklaşmasın” (İbn Mâce, “Edâhî”, 2; Müsned, II, 321), “Ey insanlar, her sene, her ev halkına kurban kesmek vâciptir” (Tirmizî, “Edâhî”, 18; İbn Mâce, “Edâhî”, 2) gibi ifadelerle bu gereklilik önemle vurgulanmıştır.