BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
MEDYA

Captain Amerika Civil War Türkçe fragmanı

Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminin Türkçe fragmanı burada. Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) ilk fragmanı yayınlandı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı yeni fragman yayınlandı.

Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı )  filmi Türkçe fragmanı yayınlandı. 2016'da vizyona girecek Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filmi Türkçe fragmanı nefes kesti. Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) Türkçe fragmanında Yenilmez grubundaki iki güçlü karakterin karşı karşıya kaldığını göreceksiniz. Peki Türkçe fragmanı yayınlanan Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminde neler olacak? 



Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminde Chris Evans ve Robert Downey Jr. başrollerde yer alıyor. Marvel'ın filmlerinde aynı tarafta görmeye alışkın olduğumu Kaptan Amerika ve Iron Man Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminde karşı karşıya kalacaklar. İlk fragmanı yayınlanan Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminde devletin kontrol altına almaya çalışacağı Iron Man ve Kaptan Amerika karşı karşıya düşecek ve zorlu bir savaş başlayacak. 



Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filmi konusu nedir?



Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminde Steve Rogers’ı, insanlığı koruma yolunda görevlerine devam eden Yenilmez’lerin yenilenmiş ekibinin lideri olarak göreceğiz. Yenilmezler’in dahil olduğu bir olay kötü sonuçlanınca, politik güçler Yenilmezler’in bir otorite tarafından takip edildiği ve yönlendirildiği bir sistem kurulması için baskı yapacak. Bu durum Yenilmezler’in fikir ayrılığına düşerek iki gruba ayrılmasına neden olacak. Bunlardan biri Steve Rogers’ın önderliğinde, Yenilmezler’in hükümet baskısı olmaksızın özgür bir biçimde insanlığı korumaya devam etmesini savunan grup, diğeri ise Tony Stark’ın şaşırtıcı bir biçimde hükümet kontrolünü ve müdahalesini destekleyen ikinci grup olacak. Heyecan verici bu kutuplaşmanın nasıl biteceği ise Captain Amerika Civil War ( Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı ) filminin 6 Mayıs 2016'da vizyona girmesiyle cevap bulacak. 

Sitene Ekle
Etiketler