BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62
HABER /  GÜNCEL

Çapkın gelmeden mesajı geldi

Çapkın, İzmir Emniyeti'nde görev yapan emniyet müdürlerine Narlıdere'deki bir restoranda veda yemeği verdi.

Abone ol

Çapkın, İzmir Emniyeti'nde görev yapan emniyet müdürlerine Narlıdere'deki bir restoranda veda yemeği verdi.

Hüseyin Çapkın yemek öncesi yaptığı konuşmada, ekip çalışmasıyla İzmir'de başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade ederek, ''Sokaktaki her hangi bir kişiye, simit satıcısı, ev hanımı veya esnafa sorun, İzmir'de nelerin değiştiğini söylüyorlar'' dedi.

Başarının, emniyet teşkilatının ortak ürünü olduğunu dile getiren Çapkın, ''sistemin eğiticisi, öğreticisi'' olduğunu söyleyerek şunları kaydetti:

''Başarıyı müdürümüzden, polis memuruna özveriyle çalışan personelimiz sağladı. Adeta sokakları tırmaladılar. İyi bir takım oluşturduk. Ben sadece teknik direktörlük yaptım. Bir takımın başarısında teknik direktörün payı nasıl yüzde 5 ise iyi oyuna, iyi sonuca futbolcunun katkısı nasıl yüzde 95 ise sizin katkınız da böyle.

İşe başlarken, (biz sokağa, insanlara oynayacağız) dedik. Asla abartmayıp, kendi yanlışlarımızı da düzelterek, her seferinde daha az yanlış yaparak bu günlere ulaştık. Kenti bir laboratuvar olarak algıladık, deneylerden daha iyiye nasıl ulaşılır onu algılamaya çalıştık.

Rakamlara dayanarak konuşmak istemiyoruz, ama bir örnek vermek gerekirse, kapkaç sayısı günde yüzlerden bir-ikilere indi. Ne kadar övünseniz az. Hepinize teşekkür ediyorum. Eşlerin de bu yoğun tempoda kocalarına katkısı çok oldu, onlara da teşekkür ediyorum.''

İstanbul'da var olan takıma katkı sağlamaya, daha iyi bir takım olmaya çalışacaklarını anlatan Çapkın, ''İyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz, zaman içerisinde bunu göreceğiz. Gayretli, fedakar olacağız, elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Konuşmanın ardından İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ünal, Emniyet Müdürü Çapkın'a çiçek ve hediye verdi.

Yemeğe, Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru ile Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Süleyman Oğuz da katıldı.