BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
HABER /  MAGAZİN

Cansu Dere'nin kedi sevgisi bir başka

Cansu Dere'nin oturduğu semtteki kedileri kısırlaştırdığı ortaya çıktı.

Abone ol

Uzun zamandır aşktan yana yüzü gülmeyen Cansu Dere, kendisini sokak hayvanlarına adadı. Ünlü model; önceki günRumelihisarı'ndaki bir veterinerden çıkarken objektiflere takıldı. Herkes Cansu Dere'nin buraya köpeği için geldiğini zannederken; gerçeksonradan anlaşıldı. Söylenenlere göre Dere, kendisini bir süredir oturduğu semtteki kedilere adadı.

ESPRİ KONUSU OLDU

Rumelihisarı'nda gördüğü hemen hemen her kediyi alıp yine bu semtteki bir veterinere götüren Cansu Dere, sokak kedilerinin aşılarını yaptırıyor. Dere, veterinere götürdüğü her kediyi de kısırlaştırmayı ihmal etmiyor. Komşularının da takdirle karşıladığı Cansu Dere için; "En ünlü hayvan dostlarımızdan Panter Emel out, Panter Cansu in oldu" esprileri yapılıyor.

SÜREKLİ VETERİNERDE

Aylardır gizli gizli Rumelihisarı'nda bulunan bir veterinere gittiği ortaya çıkan Cansu Dere, önceki gün buradan çıkarken ilk kez objektiflere takıldı. Karşısında gazetecileri gören ve tek kelime etmeyen Dere, şaşkınlığını gizleyemedi.

KISIRLIK 2'YE BÖLDÜ

Sokak kedilerinin kısırlaştırılması için birçok kampanya düzenlense de; bazı hayvan dostları bu konuya şiddetle karşı çıkıyor.
Gördüğü her sahipsiz kediyi veterinere götürüp kısırlaştıran Cansu Dere'ye de hayvansevenlerden nasıl tepkiler geleceği merakla bekleniyor.