BIST 9.537
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.490,00
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında ünlü komedyeni rezil etti

Ünlü komedyen Şafak Sezer hakkında öyle şeyler anlattı ki inanılmaz! Berbat koktuğunu, çok kötü espriler yaptığını ve sürekli gaz çıkarttığını söyledi.

Abone ol

VJ Bülent bugün konuk olduğu "2. Sayfa" programında komedyen Şafak Sezer hakkında şok açıklamalarda bulundu. Öyle şeyler anlattı ki canlı yayında bir dönem dizi arkadaşı olduğu Sezer'i rezil rüsva etti. 

Gazeteciler.com'un haberine göre, geçmişte "Yapışık İkizler" isimli TV dizisinde Şafak Sezer’in yapışık kardeşini canlandıran VJ Bülent, o dönemdeki çalışmalarını aktarırken ünlü komedyeni yerin dibine soktu.

BERBAT KOKUYORDU

Şafak Sezer’in gece yarısı sarımsaklı işkence çorbası içip sete geldiğini anlatan VJ Bülent, "Korkunç bir şeydi onunla çalışmak. Geceleri sarımsaklı işkence yer sete gelir, gaaaarttt, gaarttt! O sarımsak kokusu dünya sonudur. Sarımsağı çok severim ama Şafak'tan soğudum" dedi...

İşte canlı yayında Şafak Sezer ile ilgili anlattıkları;

TUVALETE BİRLİKTE GİDERDİK

Sonra sürekli tuvalete giderdi... Tuvaletimiz bile aynıydı. Bize özel bir tuvalet aldılar. O tuvalet yaparken yanında bekliyordum. Kostüm tek olduğu için mecburen onunla gidiyordum. O oturunca ben de oturuyordum. Ben yapsamam da yanında oturuyordum klozet üstünde.

ESPRİLERİ BERBATTI, GAZ ÇIKARTIRDI

Şafak'ın esprileri ise dünya sonuydu. Çok şişiriyordu. Afedersiniz ama eşiniz olsa çekilmez. Espriler espri ötesi, sarmısak çok kötü bir şey... Aynı tuvalete git, aynı yatağa yat... Bir de ara sıra gaz filan çıkarırdı... "