BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
GÜNCEL

Canlı yayında talihsiz an! Askısı kopunca göğsü görüldü

PyeongChang 2018'de artistik buz pateni gösterisi yapan sporcu Gabriella Papadakis, talihsiz bir an yaşadı. Cizeron'un gösteri sırasında askısı kopunca göğsü gözüktü.

PyeongChang 2018'deki artistik buz pateni yarışlarında Fransız sporcu Gabriella Papadakis, kariyerinin en zor anlarından birini yaşadı. Partneri Guillaume Cizeron ile birlikte performansını sergilediği sırada Papadakis'in kıyafetinin kopçası yırtılınca herkes kısa süreli bir şok yaşadı.

PyeongChang 2018'deki artistik buz pateni yarışlarında Fransız sporcu Gabriella Papadakis'in partneri Guillaume Cizeron ile birlikte performansını sergilediği sırada kopçasının yırtılması herkesi şoke etti.

Durumu toparlamak için partneri Cizeron'un hemen yardım ettiği Fransız buz patenci, büyük bir şaşkınlık ve utanç yaşadı. Yaşanan talihsizliğe rağmen hâlâ altın madalya ümidi devam eden Papadakis, performansının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"EN BÜYÜK KABUSUM BAŞIMA GELDİ"

"En büyük kabusum başıma geldi." diyen Fransız buz patenci, bu durumun konsantrasyonunu da kötü etkilediğini söyledi. Papadakis'in partneri Cizeron ise "Bu kötü tecrübeye rağmen gösterdiğimiz performanstan ötürü gururluyum." ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle