BIST 8.774
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,07
MEDYA

Canlı yayında şok olay! Reyting uğruna kendini öldürecekti

TV8 ekranlarında Serap Paköz'ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programında ilginç anlar yaşandı. Hakan Ekinci'nin öldürülmesiyle ilgili gerçekleri araştıran muhabir reyting uğruna kendini öldürecekti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programında ilginç bir olay yaşandı. Serap Paköz'ün sunduğu programda günlerdir konuşulan 13 yaşındaki Hakan Ekinci'nin öldürülmesi olayı aydınlatılmaya çalışılıyordu. Ekinci'nin evinde çekim yapan muhabir Serap Paköz'ün isteği ve "Yapabiliyorsan yap, cesaretin varsa" demesi üzerine balkonda canlandırma yapmak için 3. kattan aşağıya sarktı. Seyircilerin de alkışladığı intiharı andıran korkunç görüntüler ekranlara yansıdı. Geçtiğimiz günlerde de aynı muhabir programda yüzünün gösterilmesini ve adının verilmesini istemeyen gizli tanığa, gerçek ismiyle hitap edilmişti.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle