BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.506,82
MEDYA

Canlı yayında şok kavga! 'O parmağını al...'

Celal Ülgen ile Cemil Barlas kavga etti. TGRT Haber'de Cemil Barlas'ın 'O parmağını al...' sözleri karşısında çileden çıkan Celal Ülgen yayını terk etti.

TGRT Haber'de yayınlanan Meselenin İç Yüzü programında gergin anlar yaşandı. Cem Küçük ile Cemil Barlas'ın hemfikir olduğu konu Celal Ülgen'i sinirlendirince canlı yayın karıştı. Tansiyonun yükseldiği programda konukların şov yaptığını söyleyen Celal Ülgen yayını terk etti.

CANLI YAYINDA GERGİN ANLAR

Özge Özsağman'ın sunumu ile ekrana gelen tartışma programında yaşanan kavga farklı bir yöne kayınca stüdyoda görülmemiş bir diyalog yaşandı. Konukların üslubundan rahatsız olan Celal Ülgen parmağını sallayarak konuşmaya başlayınca stüdyo karıştı.

BU SÖZLER YAYINI TERK ETTİRDİ

'Bu üslup devam edecekse ben bu tartışmaya girmem. Beni korkutamazsınız!' diyerek Cemil Barlas'a tepki gösteren Celal Ülgen bu sözleri ile gerilimin tırmanmasına sebep oldu. 'O parmağını al, şey yapıp... O parmağını al, yerine koy!' diyen Cemil Barlas'ın sözleri karşısında çileden çıkan Celal Ülgen, daha fazla stüdyoda durmak istemedi ve programı terk etti.

Sitene Ekle
Etiketler