BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03
MEDYA

Canlı yayında moderatörün dahi etkisiz kaldığı kavga

Türkiye'nin Nabzı programında tartışan Can Ataklı ile Muhsin Kızılkaya'nın gergin anları canlı yayını karıştırdı. İşte stüdyoda yaşananlar.

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına Can Ataklı ile Muhsin Kızılkaya'nın kavgası damga vurdu. Program moderatörü de yükselen tansiyonu bastırmakta başarılı olamayınca bakın stüdyoda iki farklı görüşe sahip konuk arasında neler yaşandı:


Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Can Ataklı ile Muhsin Kızılkaya arasında sert bir tartışma yaşandı.


İlk kavga DAEŞ'ten çıktı


Tartışma; Can Ataklı'nın terör örgütü DAEŞ'in Türkiye'de düzenlediği saldırıları örnek göstererek Türkiye'nin DAEŞ'e destek olduğu iddiasını ortaya atmasıyla başladı.


Can Ataklı'nın konuyla ilgili söylediklerine sert tepki gösteren Muhsin Kızılkaya, DAEŞ'in Avrupa'da düzenlediği saldırıları örnek gösterdi, DAEŞ'in Paris'te onlarca insanı katlettiğini söyledi.


'Bu ülkeye hıncınız var' deyince...


İlerleyen dakikalarda başlayan darbe tartışmasının boyut değiştirmesi ile ağızdan dökülen sözler ise yaşanan gerilimi en üst raddeye taşıdı. Can Ataklı'nın 'Anlıyorum, bu ülkeye hıncınız var. İntikam duygunuz var.' sözleri Muhsin Kızılkaya'yı çok öfkelendirdi. Bakın sonrasında stüdyoda neler yaşandı.


Sitene Ekle