BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Canlı yayında kıyamet koptu

Beyaz TV'de yayınlanan "Acı Kahve" programının dün gece yayınlanan bölümünde kıyamet koptu.

Abone ol

Programın konuklarından CHP PM eski üyesi Savcı Sayan ve CHP delegesi Ali Fatinoğlu birbirlerine girdiler.

Önder Sav'ın programa katılmasının ardından Savcı Sayan, Önder Sav üzerine övgü dolu sözler sarfetti. Bu konuşmanın ardından Ali Fatinoğlu'ndan "Önder Sav'ı meth etmek ne Savcı Sayan'a ne de Ali Fatinoğlu'na düşer. Önder Sav'ın kimseye ihtiyacı yoktur" kelimeleri gelince Savcı Sayan çıldırdı.

ŞOV YAPIYORSUN

Sayan, "Sen benimle Önder Sav arasındaki ilişkiyi bırak kendine bak. Sen de Deniz Baykal'ı öve öve göklere çıkartıyorsun. Ben sana birşey diyor muyum? İlkeden bahsediyorsun, Kılıçdaroğlu'na gidiyorsun, Baykal'a gidiyorsun Sarıgül'e gidiyorsun. Bu mu ilke? dedi. Ali Fatinoğlu da bunun üzerine "Şov yapıyorsun" ifadesini kullandı.

HERHALDE BAŞKAN ADAYI OLMAK İSTİYOR

Kılıçdaroğlu'nu indirmeye çalıştıklarını belirten Fatinoğlu; "Genel Başkan daha kadrosunu kurmadan,çalışmasına izin vermeden koltuğuna yeni oturmuşken hemen indirmeye çalışıyorsunuz!" dedi ve Sayan da bu lafların üzerine "Kim demiş Kılıçdaroğlu'nu indireceğiz diye? Herhalde Ali Fatinoğlu Belediye Başkan Adayı olmak istiyor. O yüzden Kılıçdaroğlu'nu övüyor." dedi.

ÖZAY ŞENDİR ÇILDIRDI

Programın moderatörlerinden Özay Şendir ikilinin arasındaki tartışmalara daha fazla dayanamayarak programı sinirli bir şekilde kapatmak zorunda kaldı. Sinirlerine hakim olamayan Şendir CHP'nin düştüğü durumu da Bülent Ecevit örneğiyle eleştirdi.