BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67
HABER /  MEDYA

Canlı yayında kırmızı rujlu eylem

Kanaltürk ekranlarında sabah haberlerini sunan Özge Uzun, bugün çok "çarpıcı" bir eylem yaptı.

Abone ol

THY'nin kırmızı ruju yasaklamasına tepki gösteren Kanaltürk ekranlarında sabah haberlerinin sunucusu Özge Uzun, haberleri sunarken verdiği bir arada rujunu değiştirdi ve kırmızı ruj sürdü.

THY'de hosteslerin kırmızı ruj sürmesinin, yolcuları tahrik ettiği gerekçesiyle yasaklanmasını yanlış bulduğunu söyleyen Uzun, "Tahrik olan yolcular varmış. Allah akıl fikir versin diyorum." dedi.

KEŞKE KIRMIZI RUJ SÜRSEYDİM

Uzun ardından pastel renkli ruj sürdüğü için üzüntüsünü "keşke bugün kırmızı ruj sürseydim. Vallahi haber arasında kırmızı ruj süreyim" diyerek dile getirdi ve haber arasında rujunun rengini değiştirdi.

SAÇIM DA SARI, RUJUM KIRMIZI BİLMİYORUM TAHRİK OLAN VAR MI?

Uzun kırmızı ruj sürdükten sonra şöyle devam etti:

"Saçım da sarı, rujum da kırmızı oldu. Bilmiyoum yolcular arasında tahrik olanlar var mı bilmiyorum? Bazı kanallarda şirket politikasıdır, spikerlerin abartılı makyaj yapmasını istemezler, bu kabul edilebilir. Ama ortaya sarı saç, kızıl saç, kırmızı ruj yolcuyu tahrik etti denmesi... Bir saat yolculuk yapıyorsunuz zaten, o kızlar da deli gibi çalışıyor. Başka bir şey demiyorum sana abicim. Şikayet edenlere diyorum. İnanın bunları, büyük kısmı da erkek değildir. Kadınlar şikatetçidir. Hasediz haset. İğneyi de kendimize batıralım. Öffff! Bu hamilelik benim çeneme vurdu. Ben devam edeyim haberlere..."

İŞTE O ANLAR...