BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  MEDYA

Canlı yayında Halit Ergenç gerginliği!

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunumuyla ekrana gelen '%100 Siyaset' programında Gezi olayları konuşuldu. Programa çok iyi iki arkadaş olarak bilinen İzzet Çapa ile Nur Yerlitaş arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Abone ol

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunumuyla ekrana gelen '%100 Siyaset' programında Gezi olayları konuşuldu. Programa çok iyi iki arkadaş olarak bilinen İzzet Çapa ile Nur Yerlitaş arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Gezi olaylarını desteklemediğini her fırsatta dile getiren Nur Yerlitaş ve eyleme başından beri destek veren İzzet Çapa, programın ilerleyen dakikalarında zıt düşüncelerini savunmaya devam etti.Konuşma tartışmaya dönüşünce araya giren Sevilay Yükselir'in yaptığı şaka ise bir hayli ilginç oldu.

KOMŞULAR SİZ DE KURAN'IN SESİNİ KISIN DEDİ

Gezi olaylarının yaşandığı günlerde annesini kaybettiğini ve 7'sinde Kuran okuttuklarını söyleyen Yerlitaş, komşularıyla yaşadığı diyaloğu canlı yayında izleyenlerle paylaştı.Yerlitaş, Kuran okudukları için tencere-tava çalan komşularından sessiz olmalarını istediklerinde komşularının; 'Siz de Kuran'ın sesini kısın o zaman' diyerek karşılık verdiğini söyledi.

YERLİTAŞ HEDEF GÖSTERDİ ÇAPA TEPKİ GÖSTERDİ

Yaşadığı bu üzücü olayın ardından Gezi eylemlerini abartılı bulduğunu söyleyerek eleştirmeye devam eden Yerlitaş, Halit Ergenç'i hedef gösterince İzzet Çapa sessizliğini bozdu ve yakın arkadaşına söylediklerinden dolayı canlı yayında tepki gösterdi;

Nur Yerlitaş: Bir çok sanatçı orada kendi PR'ını yaptı diye düşünüyorum. Örneğin;Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatını oynayan oyuncumuz, Halit Ergenç.Dizide, başroldeydi orada.Ama Sultan Süleyman'ın hayatını oynuyor.Artık yorum sizin...

LİNÇ POLİTİKASINA NUR KATILMAMALI

İzzet Çapa: Bir dakika burada ben yorum yaparım. Ben Halit Ergenç'i hiç tanımıyorum.Nur gibi medeni bir insan ki benim son derece yakın arkadaşım, böyle bir olayda insanların oynadığı karakterlerle sokaktaki halini eğer eleştirirse ben arkadaşımı eleştiririm. Bu gecenin sonunda buradan el ele çıkabiliriz.O derece de medeniyiz. Ancak burada sanatçı adı vererek bir takım insanları hedef göstererek bence linç etme politikasına Nur'un katılmaması gerekiyor. O zaman bir şaklaban rolü oynayan sanatçı Gezi'ye çıktığı zaman veya bir başka yere gittiği zaman, Mısır'a destek verdiği zaman şaklaban mı olmuş oluyor?

SEVİLAY YÜKSELİR'DEN İLGİNÇ SÖZLER

Canlı yayında yaşanan bu diyaloğun ardından araya giren program sunucusu Sevilay Yükselir ise yaptığı şakayla izleyenleri şaşırttı;

Sevilay Yükselir: Hiç birşey yapmama gerek kalmadı birbirlerine girdiler.

Nur Yerlitaş: Evet, yedik birbirimizi. Ben orada bir örnek gösterdim.Çok abarttılar.Çok başrolde oldular.O ve onun gibileri. Ayrıca çok beğendiğim sanatçılar bunlar benim. Dizileri, her şeyi de ben de seyrediyorum. Ben sadece Gezi olaylarındaki duygu ve düşüncelerimi anlatıyorum. Hiç iki yüzlülük yapmadım. Başkaları gibi... Gizli gizli elbise yolladılar,gizli gizli yağmurluk yolladılar, gizli gizli yemek yolladılar, ortada göründüler...Hayır.Ben tavrımı koydum.Ben orada değilim!

İşte canlı yayında yaşanan o anlar...