BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.412,59
MEDYA

Canlı yayında Esra Erol'dan sevenlerine sürpriz

Esra Erol doğum izni ne kadar? Esra Erol ne zaman geri dönecek? Esra Erol kendi programına telefonla bağlandı. Esra Erol'un durumu nasıl? Esra Erol'un yerine Nilgün Belgün bakıyor. Esra Erol'un bebeği nasıl?

Esra Erol, doğum izni için ekranlara bir süre ara verdi. Programında sunuculuk görevini bir süreliğine Nilgün Belgün'e bırakan Esra Erol yaşadıklarını ve durumunu izleyenlerle paylaştı.





'Gayet uykusuz. Gayet koşturma şeklinde ilerliyor. Tam ev moduna girdik. Çok da hoşuma gitti bu durum aslında. Geçen hafta bu saatlerde veda etmiştim. Allaha çok şükür, şu anda 1 haftalık bebeğim var şu anda. Onunla hayata yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Dünde beri daha rahat televizyonu izler hale geldim. Düzen yeni yeni oturuyor. Şu anda da bebeği doyuruyorum. Çocukla yeniden hayata adapte olmaya çalışıyorum. Normalde evde oturmadığım için bir garipsedim öncelikle. Ama alışkanlık yaptı diyebilirim... Arkadaşlarımla evde çay saati modundayız. Kısır-böreğe girdim ben. Bildiğiniz gibi değil. Çok güzel, keyifli günler. Bebeğimle onun keyfini çıkartıyorum. Bu arada izliyorum, çok garip. Acaba ne olacak diye geçiriyorum içimden. O kadar enerjik ve sevgi dolusunuz ki, çok yakıştınız. Sen kırmadın ya beni...Ne diyeyim ben sana...' diyen ve Nilgün Belgün'e teşekkür eden Esra Erol stüdyodan büyük alkışla uğurlandı. İşte Esra Erol'un kendi programına telefonla bağlandığı anlar...

Sitene Ekle
Etiketler