BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,95
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında Erdoğan gafı! Öyle bir şey dedi ki...

Show TV ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlayan Melih Altınok'un canlı yayın gafı sosyal medyada olay oldu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV'de Melih Altınok'un sorularını yanıtladı. Programa Melih Altınok'un Erdoğan'a yönelik kullandığı hitap şekli dikkat çekti.

Gazeteci Melih Altınok'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a canlı yayında soru sorarken "Sayın Başbakan" diye hitap etmesi dikkat çekti.

Programın ortalarında Melih Altınok, Erdoğan'a "Sayın Başbakan" diye hitap etti. Erdoğan'a soru soran Altınok, şunları söyledi:

"Seçim çalışmalarında yeterince başkanlık sistemi vurgusu yapıldı mı Sayın Başbakan"

Erdoğan ise bu soruya, "Yani pek bu vurgu yapılıyor diyemem." diyerek cevap cerdi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

screen-shot-2015-06-03-at-10.01.02-am.png

DÜNKÜ PROGRAMDA ÖNE ÇIKAN BAŞLIKLAR NELERDİ?

 MİT TIR'LARININ DURDURULMASI

"Her şeyden önce MİT devletimizin en özel teşkilatıdır. Bu teşkilatın hassas görevleri var. Kimler nereye kadar müdahale edebilir bunlar kanunda var. Bu olayla ilgili olarak MİT araçları olduğu halde bunlara müdahale etme yetkisi yok. MİT'in TIR'larına çok farklı bir alanda müdahale olmuştur. Bunun arkasında kim var? Bunun arkasında üstakıl olduğundan eminimiz.

İsmini zikrettiğiniz gazete ve şahısın bunu tekrar gündeme getirmesi tamamen Türkiye'ye zarar vermek içindir. Böyle bir sürecin içinde kalkıyorsun böyle bir başlık atıyorsun. Böyle bir şey yapmak ülkeye ihanettir. Paralel yapının dediği istikamette gidiyorsun.

Biz bu yardımlarım Bayırbucak Türkmenleri'ne gittiğini söylemiştik.