BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
GÜNCEL

Canlı yayında böyle veryansın ettiler: Biz ağlarken...

Levent Kırca'nın vefatı ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Söylemezsem Olmaz yorumcuları aldıkları tepkilere veryansın etti.

Levent Kırca'nın vefatı ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Söylemezsem Olmaz yorumcuları aldıkları tepkilere veryansın etti.

'Yazık, gerçekten yazık!'

Yapılan olumsuz yorum ve saldırılar nedeniyle canlı yayında isyan eden yorumcular 'İnsanları biz yargılayamayız. Bir tek Allah yargılayabilir. Ben bir insanın vefat haberini paylaştım. Altında birbirine girdiler. Yazık, gerçekten yazık! Tek bayrak, tek millet, tek dil... Lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Hakikaten hayat sevince güzel.Nefretle yaşanmaz. En büyük zararı kendine veriyor içinde nefret besleyenler. Bazı insanların duygularını yitirdiğini düşürmeye başladım. Ölüyü Allah'ın yerine yargılıyor. Belki Allah katında senden çok daha fazla iyilik yaptı. 'Nereden bileceksin ki? Allah'a inancı yoktu, Onu cennete alırlar mı?...' gibi yorumlar yapıldı. Çok yazık...' dedi.

işte canlı yayındaki o tepkinin devamında konuşulanlar:

Biz ağlarken insanların orada gülerek bizi izlediğini biliyorum!

'Levent Kırca hepimizi büyüttü. Bu bir haktır. Hakkı teslim etmek lazım. Mekanı cennet olsun. Benim zoruma giden tek şey, bazı insanlar bunları izleyerek mutlu oldular. Bazı insanlar bizim iş yapmamamızdan, ekranları karartmamızdan mutlu oldular. Tek zoruma giden benim işimi elimden alan o zihniyetlerin var olması... Ben o zihniyetlerle aynı ülkede yaşadığım için üzülüyorum. Nasıl olur da ben işimi yapamazken, Ekranlar kararırken, içimiz kan ağlarken, makyaj yapmak zorunda kaldığımız zaman dahi ağlarken, içimiz yanarken insanların orada gülerek bizi izlediğini biliyorum. Bazı insanların... Bunların mimarları...'

Sitene Ekle
Etiketler