BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  GÜNCEL

Çankırı hava durumu yeni hava durumu raporu

Çankırı hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Çankırı 5 günlük haritalı yeni raporlara göre kar yağışı geliyor bu hafta sıcaklıklar 3 4 derece birden düşecek. Özellikle gece saatlerinde don ve buzlanmaya aman dikkat.Çankırı 'da kar yağışı 28 Şubat Çarşamba günü görülecek ve hafta boyunca aralıklarla devam edecek.

Abone ol

Çankırı hava durumu son meteoroloji tahminleri korkuttu kar yağışı geliyor. Çankırı 'da hava sıcaklıkları bugünden itibaren 4 derece birden düşecek gece buz ve don olaylarına karşı uzmanlar uyarıyor aman dikkat! Çankırı 'da kar yağışı 28 Şubat Çarşamba günü başlayacak yüksek kesimlerde yer yer etkili olacak. 

YURT GENELİNDE HAVA NASIL: Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara (Edirne hariç), Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin aralıklarla yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege ve Doğu Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Tekirdağ, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Kırklareli'nin yüksekleri, Bilecik, Kütahya, Ankara ve Eskişehir'in yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Adana'nın doğusu, Osmaniye, K.Maraş, Hatay, Kilis ve G.Antep ile akşam saatlerinden itibaren Mardin, Batman, Bitlis, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile güneydoğu kesimlerde yer yer sis ve pus olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar genellikle batı ve güneybatı, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.